Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az egyesült államokban születe...

Az egyesült államokban született magyarok ugyanolyan buták mint az amcsik?

Figyelt kérdés
Ez genetika, vagy az iskolarendszer alacsony? Én csak turistaként voltam, de rettenetes milyen ügyefogyott emberek vannak, mint a hàztartàsi robot, ami nem tudja csak azt ami bele van programozva.( persze nem mondom nàlunk nincs hülye), de ennyi...

2017. máj. 17. 13:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2017. máj. 18. 05:11
 12/16 anonim ***** válasza:

6-os, te vagy az ostoba.

Nem igaz hogy Magyarorszagon mindenki sotet. A tinik nagy resze sajnos az mert a mostani oktatasi szinvonal egy los.zar, pitsaszajjal pozilnak felmeztelenul Instan es azt sem tudjak mikor volt a pl. a II. vilaghaboru, valosag show-kon nevelodnek.

Az idos korosztaly meg nagyon korlatolt es besavanyodott. (persze tisztelet a kivetelnek!!)

De azert a mai 30-asok szerintem igencsak oda tudjak tenni magukat! Vagy csak az en kornyezetemben, nem tudom, de szerencsesnek mondhatom magam mert ertelmes es nagyon nagyon jo szinvonalon elok vesznek korul. Nyelveket beszelunk, vezeto beosztasban dolgozunk es jo kapcsolatot apolunk egymassal, kollegakkal es csaladjainkkal.

2017. máj. 18. 09:23
 13/16 anonim ***** válasza:

12. Én vagyok az ostoba, de te nem tudsz értelmezni 1 mondatot, nem mondtam hogy mindenki sötét, azt mondtam hogy minden korosztály egyenlő szinten van, vagyis nem a 9,8 millió ember.

Amit írtál arra meg csak annyit tudok mondani, hogy vannak intelligens emberek is, de te mint 30-as a saját korosztályoddal körülvéve élsz leginkább és nem tudod ez miatt teljesen átlátni, hogy milyen a fiatalabb korosztály (mint írtad, a neten látod a megnyilvánulásaikat, vagyis csak egy réteg megnyilvánulását). Én is nagyon sok intelligens fiatalt ismerek, akiknek van jövőképük és intelligensek. De attól, hogy mind a ketten olyan emberekkel vagyunk körülvéve akik a mi szintünkön vannak még az én korosztályom nagy része és a te korosztályod nagy része is ostoba. Ha nem így lenne akkor nem ilyen lenne az ország, mert hát tudod, olyan az ország amilyen a népe.

2017. máj. 18. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Az amerikaiak nem buták. Ezt nyilván azért gondolod így mert hiszel a sztereotípiákban, tehát te viszont rendkívül buta vagy.
2017. máj. 18. 18:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszek, hanem itt élek, és nem tudom sokszor sírjak, vagy nevessek rajtuk. Nem mindd buta, ( 80%)...😂
2017. máj. 18. 21:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Mind az 51 àllamot bejàrtam európàt és àzsiàt szintén, szóval nem sztereotípia, hanem negatív tasztalat...Még a Kanadai baràtaim szerint is primitív az iskolarendszer az USA -ban...
2017. máj. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!