Fiúk, szerintetek ez a lány szép?
2017. máj. 16. 20:45
12/22 anonim válasza:
Valóban, objektíve szép. Megvannak rajta az általános szépségideál jegyei, pl keskeny arc, finom áll, szép szem.
De nekem az első kép annyira egy bizonyos stílust/viselkedést juttat eszembe, hogy elmegy az életkedvem.
Jó, előítéletek, de az előítéleteknek mégis csak van gyökerük, és alapjuk, ami miatt a legtöbb esetben bejönnek.
Lehet egy értelmes lány, de nekem ez a "kirakatba teszem magam" nézés, és a "őszre festem a hajam és egyéniség vagyok" nem jön be.
De ismétlem, ha valami olyan társaságban lennénk együtt ahol idővel megismerhetem, akkor nem írnám le elsőre.
14/22 anonim válasza:
A 2.kép kicsit hasonlít Katheryn Winnick-re :D
15/22 anonim válasza:
2 másodpercig ránézve szép, aztán a tekintetét jobban "elemezve" (főleg a 2. képen) egyből nyilvánvalóvá válik számomra - előítéletek ide vagy oda - hogy tuti nem egy szende kislány, hanem egy hedonista, felszínes tucatparty luvnya. És így már nem is annyira szimpatikus számomra. Persze ez csak az én őszinte szubjektív véleményem.
16/22 anonim válasza:
Szép, de a stílusa tönkre vágja a dolgot.
18/22 anonim válasza:
Addig smárolnám, míg elzsibbad a nyelvünk. :D
19/22 anonim válasza:
Igen, szép. 8,5/10
Az ajkai nagyon jók, csókra termettek.
20/22 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szép, bár az arcát kissé halottá teszi az első képen ez a már-már ősz hajszín. A második kép jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!