Mit jelent pontosan az hogy valaki pénzéhes?
Mindig, mindig több kell neki, mint amennyi van, mégha épp a 10. Lamborghinijét akarja megvenni, akkor is.
Minden lehetőségben a pénzt látja. Ha ismertséget köt, akkor is azt nézi, hogy mennyi előnye származik abból a kapcsolatból.
A párod nem pénzéhes. Én inkább güzülősnek mondanám.
És elég öreg vagyok már ahhoz, hogy megengedjem magamnak azt a modortlanságot, hogy azt mondjam, hagyd a fenébe ezt az embert, és válassz olyat, aki mellett boldog is leszel!
A güzülősség egy típus. Ő még 80 évesen rokkantan és bottal járva is dirigálni fogja a gyerekeit meg az unokáit, hogy hogyan güzüljenek - és közben elfelejt élni.
Nekem is van olyan kollégám, aki fullos BMW-vel jár és éjt nappallá téve güzül, hogy a hiteleket kifizesse.
Én egyensúlyban tartom az álmaimat és a lehetőségeimet meg a tehetségemet. Nekem "csak" egy tíz éves koreai autóm van. És hitelmentes. És én nyugodtan megtehetem, hogy este, vagy hétvégenként leülök villanyvasútazni, vagy legózni az unokákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!