Jeverezi kérdése:
Kire mondják azt hogy uraság? Ez pozitív jelző szerintetek?
Figyelt kérdés
Tanáraim úgy hívnak hogy úr meg uraság egyetemen. Először a vezetéknevemet mondják aztán hogy uraság vagy úr mikor melyiket. Ez nekem jól esik. Talán azért mondhatják mert van egyfajta bizalomgerjesztő és megnyerő kisugárzásom?2017. máj. 15. 15:54
1/15 anonim válasza:
Mifelénk az uraságot inkább negatív jelzőként használják.
2/15 A kérdező kommentje:
mondja így nekem professzor hogy a na megjött a nagyuraság. Olyankor is kélyes érzésem van nagyon tetszik ez a szó. Meg amikor úrnak szólítanak. :)
2017. máj. 15. 15:58
3/15 anonim válasza:
Lustára mondják, aki azt képzeli, hogy mindent megcsinálnak helyette mások.
4/15 anonim válasza:
Hát felénk is negatív jelentése van. Beképzelt lusta ki ha nem én ember. Szóval ne pozitiv jelzönek vedd inkább elgondolkoznék rajta hogy miért mondják ezt rám.
5/15 Fatal_3rror_ válasza:
A beképzelt, lusta emberekre mondják...De ennyire sötét nem lehetsz ha egyetemre jársz...
7/15 anonim válasza:
Amúgy meg KÉJES, b+, te, egyetemista!
8/15 A kérdező kommentje:
3-as! A lustára nem azt mondják hogy rest vagy naplopó?
2017. máj. 15. 19:42
9/15 A kérdező kommentje:
4-es4 Én szerintem azért mondják mert van egy jó kisugárzásom azaz karizmám. A hibáimat nem szégyennlem és nagyon szorgalmas vagyok sőt a tanárokkal nagyon jó viszonyba vagyok meglátom egyetem előtt ahogy cigizik oda megyek hozzá és beszélgetünk
2017. máj. 15. 19:43
10/15 A kérdező kommentje:
5-ös! Beképzeltnek nem mondanám magam inkább egy kicsit erős személyiségem van és jól bánok az emberekekl. Lusta se vagyok helyette inkább szorgalmasnak tartom magam.
2017. máj. 15. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!