Tudnátok valami ojan cuki és szívet melengető animációt, mese filmet ajánlani? Kicsit depis vok és néznék vmi jó cartoont.18f
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 15:48
2/9 A kérdező kommentje:
nem akarok vérres és egyéb ijen beteges meséket. bocs.
2017. máj. 14. 16:01
3/9 anonim válasza:
Wikipedian keress. Én is azt szoktam.
5/9 anonim válasza:
Ööö A kisherceg legújabb verziója...? :)
6/9 A kérdező kommentje:
a könyvet sem olvastam el soha annyira szar volt :D
2017. máj. 14. 18:24
7/9 anonim válasza:
Ezt mondanod sem kellett volna. Az írásodon látszik, hogy még nem olvastál könyvet.
8/9 anonim válasza:
Agymanók! A legjobb mesefilm. Animációs és szívet melengető (főleg a vége)
Arról szól, hogy minden ember fejében van öt manó, az érzelmek (Derű, Bánat, Majré, Harag és Undor) Egy kislányról és az ő agymanóiról szól. Derű irányítja Riley-t, tök boldog az élete. Majd elköltöznek. Próbál beilleszkedni. Derű és Bánat lezuhan a központból, eltévednek a hosszútávú memória labirintusában, eközben Rileynak teljesen megváltozik a lelki világa. De a vége jó lesz! Nagyon jó, és lehet, hogy gyerekesnek hangzik, de érteni kell a pszichológiai hátteret!
13/F
9/9 A kérdező kommentje:
már láttam, de azért köszi utolsó :)
2017. máj. 14. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!