4 órakor már sötét, vagy 8 órakor még világos. Ti melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 22:46
13/18 anonim válasza:
Mindkettőt egyformán, mindkettőnek meg van a varázsa.
15/18 Fatal_3rror_ válasza:
Én jobban szeretem ha sokáig világos van.
"Este" 7-8 körül is még úgy érzem, hogy nincs vége a napnak, nyáron meló után hazaérve még 8-10 között megyek el bringázni. A téli délután 4-kor már sötét van dolgot utálom, főleg hogy sötétben indulok, sötétben megyek haza és napfényt sem látok egész nap.
16/18 anonim válasza:
Hangulattól függ: a 4-kor már sötét kicsit háborús, "megváltoztathatatlan" hangulatot éreztet velem, a 8-kor még világos pedig a lehetőségek tárházát (pl.: lehet későig cangázni).
17/18 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha sokáig világos van. Sokkal több életkedvem van, még bent is!
Valamennyire szeretem a korai sötétedést is, de inkább csak a tél elején, egy idő után már zavar és alig várom, hogy vége legyen. A késői sötétedéssel kapcsolatban még sose éreztem ilyet :-)
18/18 hakapeszimaki válasza:
Egyértelmű,hogy a sokáig világost! Nem normális az,aki a korai sötétet szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!