2/8 A kérdező kommentje:
Még ebben a felállásban nem volt mögöttem senki, úgy szoktam gyakorolni hogy van egy erre a célra 50-60kg közötti zsák sóder, és felrögzítem mögém. Ez szimulál egy másik személyt, vagyis az egyensúlyt segít szokni.
2017. máj. 10. 22:11
4/8 anonim válasza:
És mit csinálsz ha hátraborulsz és meghal a csaj?
5/8 anonim válasza:
Itt csak az a bökkenő, hogy a csaj nem lesz olyan mozdulatlan, mint a zsák sóder. Amint felemeled a motort, ő el fog kezdeni mozogni, próbálja majd kiegyensúlyozni magát, amivel pont azt éri el hogy hatalmasat buktok. Te meg még nem vagy olyan tapasztalt, hogy sa csaj mocorgását korrigálni tudd. Szóval vagy keress olyan csajt, aki ugyanezt csinálja hobbiként és tudja, hogy kell viselkedni a motoron, vagy készülj fel rá, hogy a randi végén az ágyban fogtok kikötni, édeshármasban egy sürgősségi orvossal.
6/8 anonim válasza:
Biztosan nem. Nem szeretnék meghalni.
8/8 anonim válasza:
Semmiképp se vállalnám be, felesleges, életveszélyes hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!