Szerintetek igaz az, hogy minden nő ribi szeretne lenni?
Én ilyet még nem hallottam. Igazából annyi lehet a csábító benne, hogy körülvesznek a fiúk, bárkit megkaphatsz látszólag, elvileg népszerű lehetsz. De az igazság az, hogy ebből egyik sem igazán igaz. Ritkán vannak olyan lányoknak igazi barátaik, a pasik csak futókalandot akarnak tőlük többnyire, mindenki elitéli őket, csak látszat az egész életük kb. Én nem tudom elképzelni hogy gondolhatja magát egy lány/nő annyira értéktelennek, hogy olyan akarjon lenni, olyan legyen. A legtöbbünk szerintem még akkor is kínosan érzi magát, mikor mondjuk egy buliban közelebb kerül esetleg valakihez, legyen az ismerős vagy ismeretlen. De ezt valljuk be megesik. De rendszeresen, vagy a hétköznapokban... El sem tudom képzelni mi vihet rá bárkit is, hogy úgy viselkedjen, és azt végképp nem értem hogyan lett ez egyfajta "divat" manapság. Mert az lett, a tinik körében biztosan. Remélem ez meg fog hamarosan változni, mert sokszor én érzem magam kívülállónak a saját kortársaim között ha olyan helyre, olyan társaságba csöppenek, pedig azért én sem vagyok mindig "jókislány". A kérdésedre válaszolva, határozottan nem szeretne minden nő az lenni.
17/L
Nem, ők csak egyenlőek, egyenlőbbek akarnak lenni a férfiakkal. Törekvés az egyenlőségre, ha a férfiaknak szabad, akkor nekik is, sőt...
De nem ezzel a szóval kell kifejezni, mert ez sértés, hanem az "egyenlőséget" szokás használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!