Emberek miért nem tudják egymás között elintézni a konfliktusaikat? Miért kell mindent a facebookon kiposztolni?
Mert ennyi eszük van. Értelmes ember nem posztol ki ilyeneket.
Általában a tinik szoktak minden kis apróságot kiírogatni.
Meg az állandó idézetes igazmegmondás...
Csak az tudja,akinek szól,de nagyon idegesítő tud lenni,ha a posztolónak mindeközben még igaza sincs!
És még van számtalan, ami nem feltétlenül tartozik másra, de ma ezen a hitegetős szövegen akadtam ki. Nem szerelemről van szó, hanem bent vagyok egy csoportban, ami egy bizonyos vállalkozással foglalkozik, és az üzenet valami meg nem valósult bizniszről szól. Szóval felnőtt emberekről beszélünk. Tényleg nem erre való a privát üzenet küldés? Lehet szegény elhalálozott.
Én is sokáig vállalkozó voltam, de eszembe nem jutott volna facebook üzenőfalon keresztül kinyilvánítani, ha valaki vagy valami nem tetszett. Van egy másik ismerősöm is, aki hasonlóan működik agyilag(a szépségiparban dolgozik). Újabban neki is az lett a szokása, hogy a konkurencia munkáját becsmérli nyilvánosan.
Az a helyzet, hogy mindenki hibázik, főleg az aki csinál valamit. Az is hibázhat, aki szerint jó ötlet a másikat meghurcolni nyilvánosan. Nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!