Mi az, amivel a legjobban megbántottak/meg tudnának bántani, ha mondanák neked?
Figyelt kérdés
Elsősorban szóban értem, nem tettekben. Érdekelne az is, hogy miért pont az? Nyilván van, ami az egyik embernek nagyon betalál és nagyon rosszul esik, a másikról meg ugyanaz lepereg, mert nem érinti úgy meg.
Nekem például nem talál be az, ha kövérnek hívnak, mert tudom, hogy nem vagyok az. :D De biztos van, amivel nagyon a lelkembe lehet gázolni, most nem jut eszembe semmi ilyen.
2017. máj. 8. 20:47
1/7 anonim válasza:
Engem azzal ha a alacsonyságomra (vagy az alacsony emberekre) tesznek sértő megjegyzést... 25/F
2/7 anonim válasza:
Engem azzal ha azt mondják hogy csúnya vagyok mert nincs sok önbizalmam. Meg ha arra tesznek megjegyzést hogy milyen a hangom meg ahogy beszélek mert erről nem tehetek.
3/7 anonim válasza:
Ha az általam éppen kiszemelt lányra mond valaki csúnyákat, akkor egyből támadok.
4/7 anonim válasza:
Ha azt mondanák, nincs szükség rám, teljesen felesleges vagyok és idegesítő, élnem sem kéne, csak hátrányára vagyok másoknak.
5/7 anonim válasza:
Hogyha nyíltan lehülyéznek, holott sokak szerint nem vagyok az... Nem értem, miért, de azért fájó.
6/7 anonim válasza:
Nem írom le, mert más dolgom is van a mai nap folyamán.......
7/7 anonim válasza:
Amikor valaki (ismertem) öngyilkossági tippeket adott nekem. Nem most volt,de nagyon megmaradt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!