Mi az a mondat, ami a legjobban meg tud bántani?
Már megint...
Ezerszer megmondtam...
Ne legyél már ilyen szerencsétlen/hülye/buta..stb
Iszonyú bizonyítási kényszerem van, rendkívül maximalista tudok lenni és, ha úgy érzem valaki mindezek ellenére hülyének/butának tart vagy azt hiszi ellazázok valamit, akkor az iszonyúan rosszul esik. A szerencsétlenségemről pedig nem tehetek, ha próbálkozom mégsem megy az nekem is pocsék. :(
Leginkább az bánt, ha valaki hülyeként kezel ha hibázom apróságokban.
Másik ami nagyon bántó, mikor a külsőmet "csúfolják" vagy említik meg, tekintve hogy nem tehetek róla, hogy nem születtem jóképűnek.
Amikor olyan kommenteket kapok, hogy:
te ezt úgysem fogod ...
neked ez sosem lesz ...
Ezek azok amelyek legjobban megmaradnak bennem. És igen
mindenre amire ezt mondták, lett, vagy véghezvittem. Nem nagy dolgok voltak, az bosszantott fel a legjobban, hogy mégis ilyen biztosak voltak benne...
Azt is utálom, mikor lenéznek valakit csak azért, mert azt hiszik, hogy nincs pénze.
"Mindig segítettünk neked."
"Csak jót akartam neked."
"Nem tudsz alkalmazkodni" (valóságban pont fordítva,csak maguknak is hazudnak vagy nem tom)
"Olyan leszel,vagy,mint ....x,y..."
"nem is való neked az az iskola"
"nincsen semmi bajod,csak bebeszéled magadnak"
"olyan bocs,hogy élek típus vagy"
"túl komolyan veszed a dolgokat"
"sz*rd le ezt meg azt"
vagy mikor nem is ismernek és úgy mondanak felettem ítéletet,belsőmről vagy külsőmről.
de van még sok,csak nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!