Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok büdös?

Miért vagyok büdös?

Figyelt kérdés
Én nem gondolom magamról, hogy az vagyok. Rendszeresen tisztálkodom, naponta 2-3-szor fogat mosok, tiszta ruhákban járok, illatszereket használok, ennek ellenére néhány forrásból folyamatosan kapom, hogy szagom van. Miért?

2017. máj. 8. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"illatszereket használok"

Nos, van hogy valakire azt mondják: bűzlik a kölnitől.

2017. máj. 8. 08:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg zavaró - és nem a rossz minöségü vagy egyszerre sokféle illatszer miatt - akkor menj el a háziorvoshoz, mert lehet anyagcserebetegség is mögötte.
2017. máj. 8. 08:41
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is mondták már páran, pedig naponta másfél órát fürdök.
2017. máj. 8. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Attól is függhet, napközben mit csinálsz. Én pl bringával járok dolgozni. Este vagy reggel megfürödtem, hajat mostam, illatszereztem is, de mire beérek, ha olyan az idő, és nagyon leizzadtam, akkor van némi szagom. Ilyenkor elmegyek a mosdóba és tisztasági törlővel lemosdok.

Szóval nem lehet, hogy rossz anyagú ruha, túlöltözés, testmozgás, vagy egyéb miatt leizzadsz, mire beérsz?

2017. máj. 8. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Használsz izzadásgátlót?

Ha nem,akkor használj,ha igen,akkor lehet,hogy rosszat választottál.

Nekem is volt olyan,amit magamra kentem és még jobban kihozta az izzadtságszagot,mint amikor nincs rajtam semmi.

2017. máj. 8. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Hónaljdezodort használj fürdés után,főleg ha férfi vagy. Nekem is van olyan osztálytársam aki tudom hogy fürdik,de mindig erős hónaljszaga van tesi után,mert nem használ dezodort.
2017. máj. 8. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Sok esetben a rossz étkezés is ok lehet ha valaki izzadságszagú. A hagyma, fokhagyma, sajt, és erősebb fűszerek keveréke átüt a bőrünkön, és tényleg büdösebbek leszünk tőle.
2017. máj. 8. 09:06
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Időpont ma 09:06

Az akinek erős hónalj szaga van, az desodor használata után is büdös lesz. Csak akkor már desodorral együtt.

2017. máj. 8. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Dohányzol esetleg?
2017. máj. 8. 09:10
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
Ide érzem, hogy büdös vagy.
2017. máj. 8. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!