Egyes emberek hogy tudják a sört illetve a pálinkát meginni mikor az egyik büdös a másiknak meg nincs semmi íze csak szaga? Én még az alkohol szagától is rosszúl vagyok. F
Először én is így voltam vele, még 15-16 évesen. A többi kortársam istenítette őket, nekem meg csak nem akartak csúszni, max csak az ízesített mindkettőből.
Emlékszem, a natúr sört akkor szerettem meg úgy igazán, amikor 2013-ban az East Fest fesztiválon, a délutáni 40 fokban már totál ki voltam száradva, és kértem egy korsóval. De esküszöm, annyira jól esett azt olyan szomjasan meginni, hogy szinte még ma is libabőrös leszek, ha visszagondolok rá! Nálam akkor történt meg a nagy áttörés a sör terén.
A pálinkával kicsit nehezebb dolgom volt, azzal még ma is elég óvatos vagyok. Nagyon nem mindegy, hogy ügyesen csinálják -e meg, valamint, hogy milyen friss az a pálinka, amit épp iszol. A szar pálinka tényleg olyan, mintha wc sprayt inna az ember, de belefutottam már nagyon finom verziókba is, amik valósággal itatták magukat.
Gyanítom, hogy te is még tinédzser lehetsz, ezért érzel ilyen elutasítóan az alkohol iránt. Biztos, hogy ha a megfelelő időben kapnának el a megfelelő piák, neked is változna valamelyest a véleményed.
23/F
Pont úgy tudják meginni, ahogy te megiszol valamit. Vizet iszol? Nincs semmi íze.
A pálinkát nem szeretem, de sört iszok. Mert szeretem. Keserű? Igen. És? Ízlik. A narancs meg fanyar, mégis megeszem.
"Gyanítom, hogy te is még tinédzser lehetsz, ezért érzel ilyen elutasítóan az alkohol iránt. Biztos, hogy ha a megfelelő időben kapnának el a megfelelő piák, neked is változna valamelyest a véleményed.
23/F"
nem, én 24 vagyok és mindenhogy prbálták rámerőltetni, az elején próbálkoztam de mára már kijelenthetem hogy én nem bírom. Mondom, maga a szesz szaga is undrító. Amúgy mi történt volna ha nem történik meg az áttörés? Most rosszabb ember lennél mert nem szeretnéd azt a 2 mérget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!