Mi ez a folyamatos siránkozás és kifogás dömping ami állandóan megy?
Kérdésem több mindenre kiterjed.
Pl:
1. Melós itt siránkozik rinyál,igen te is Balázs,hogy bezzeg az informatikus,bezzeg ez meg ez meg a vállalkozó ennyit ennyit kap,luxus autóval járkál,mi melósok meg le vagyunk sz..rva,nem fizetnek százezreket,meg köcsög főnök hát miért keres 4-5-ször ennyit,és a többi.
Mondjuk miért nem tesznek érte,hogy felismerjék a következőt?
Igen elb...sztam a dolgokat,most ez van,de hogyan és mit kellene tegyek hogy jobb életem legyen és ne másra irigykedjek?
Hmmm lássuk csak miért nem tanultok valamit,miért nem tesztek magatokért?Miért vártok a sült galambra?
Azt hiszitek majd más megoldja nektek,ha rinyáltok?
Hát elmondom nem csak szánalmasak maradtok mindenki szemében aki valamit elért,tetejébe soha nem fogtok előre lépni,meg ragadtok.
Mert tenni egyikőtök se igen tesz érte ezt látom.
Pl: Miért nem keresitek a tanfolyam lehetőségeket?
Érdekes én mindig megtalálom a szakmámba vágó képzéseket,és jelentkezek rájuk.
Ti miért nem?
Mi tart vissza?
Igen,következő kifogás,nincsen pénzetek.
Akkor mi a megoldás?
Tudom sírni meg kifogásokat gyártani újra.
Mondjuk másodállást vállaltok,ott a diákhitel egyébb hitel is.
Nyelvet mikor tanultatok utoljára?
Miért vártok a sült galambra?
2.Ugyanez amikor itt sírtok,hogy vékony pali nem kell a szexy nőknek.
HA ezt tudjátok,akkor miért nem mentek el edzeni és esztek napi 6-szor?
Mi tart vissza?
Igen tudom nincsen pénzed,akkor tessék lásd az elsőt,piacképes szakma kellene,teperni benne.
Tudom kifogás itt is lesz.
Mivel jobb a nőket lek..vázni?
Miért nem néztek magatokkal szembe?
Le kellene menni edzeni,odafigyelni amit az edző mond,tolni a kaját napi 6-szor és ennyi,ott az eredmény.
,,réteg" helyett régen akart lenni,bocsánat elgépeltem.
Legutolsó nem azzal van aki minimálbéres hanem azzal aki siránkozik orrba szájba mindenki egy köcsög,újgazdag aki többet keres és rinyál meg kifogást keres.
Nem jó neki de változtatni nem hajlandó ergó essen az ölébe a szexy nő meg a magas fizu.
Aki becsülettel viseli a sorsát azzal semmi baj nincs,ha akar valamit és tesz érte az becsülendő.
De itt pont nem erről van szó,a 85% csak rinyál de megmozdulni nem mozdulna meg.
Mégis miből finanszíroztad a testépítés költségeit tizenévesen? Egy ilyen életmódnak a folytatása alaphangon 60-70 ezer forint egy hónapra! Az étrend, a kondibérlet, a táplálékkiegészítők mind-mind rengeteg pénzbe kerülnek! Igen jólfizető diákmunkának kellett lennie, hogy ezt tudd fizetni minden hónapban!
Na mindegy, teljesítetted a célod, sikerült provokálnod a népet. Remélem mostmár elégedetten fogsz elaludni. Elvégre egy névtelen fórumon ki tudtad fejteni, hogy te mekkora király vagy. Elérted az életcélod? Boldogan fogsz mostantól felébredni reggel? Helyes.
Tudod mit, hogy még jobban megnyugodjon a kicsi lelked, kapsz egy online vállbaveregetést!
"Ügyes kisfiú vagy! Szobrot kéne önteni a emberiség ilyen díszpéldányáról. Szerintem csinálj egy oldalt te is, ahol hirdeted a Szabó Péter szintű bölcsességeidet. Jól van kisgyerek, meg vagy dicsérve!"
En megertem a kerdesedet.
A kerdezo most nem a beteg vagy egyeb modon korlatozott szemelyekrol beszel, hanem az egeszseges tagokrol.
En nem vettem ezt tamadonak, de indulat tenyleg van a kerdesben.
En sem ertem ezeket az embereket egyebkent, van az en tarsasagomban is szemely aki sir, mert nincs penze, de ha epp van akkor kolti mintha nem lenne holnap, igy nincs kilatas a spiralbol..ugyanez a lusta emberekkel, jajgat hogy kover, de beveri a hatalmas adag kajat reggel delben este... en mar nem torodom az ilyen emberekkel, kerdezo. Segiteni nem lehet nekik, szoval hiaba az energia amit lehetne rajuk szanni.
"en mar nem torodom az ilyen emberekkel, kerdezo. Segiteni nem lehet nekik, szoval hiaba az energia amit lehetne rajuk szanni."
Egyetértek, főleg nem vadidegeneknek egy arctalan fórumon. Régebben szerettem itt osztani az észt, valószínűleg azért, mert én sem hittem el, hogy valóban órási befolyásunk van a saját életünkre (nyilván nem olyan mértékben, mint azt a "sikerguruk" állítják, bármikor beüthet valami, amire nincs ráhatásunk és nem a mi felelősségünk) és ezért bizonygattam az igazamat mintegy megerősítésképpen.
Azért ez ennyire nem egyszerű. Nem minden ember jó képességű. Nincs is ezzel gond. Emberileg kevesebb nem lesz, sőt lehet boldogabb életet él mint én a pénzemmel, vagy te a 3 óra alvásoddal, és pénzeddel. Valami viszont nagyon csúnyán elcsúszott az értékrend kérdésében nálad. Nem abból kiindulva, hogy az alapfelvetés jó vagy nem, hanem a szóhasználat ahogy írsz.
Az, hogy ez a kérdés egyáltalán megszületett annak az az oka, amit a gyerekkorodról írtál. A beléd égett kisebbrendűségérzés, a külsőd miatt, meg hogy nem érdekelted a nőket. Keresed a külső megerősítést, idegenek elismerését. Idegen embereket minősítesz, csak azért, hogy növeld a nem létező önbizalmad.
Egyébként miért írnál ide? Nem hiszem, hogy érdekel, hogy Guszti elkezdi-e holnap képezni magát, vagy Mari tanul-e nyelveket. Miért érdekelne? Más emberek életvitele, a te életedet se pozitív, se negatív irányba nem fogja befolyásolni. Olyan indulattal írsz mégis, mint az a kisgyerek aki nem tetszett a lányoknak, vagy az akinél kikapcsolták az áramot. Gondolom a 2 fő téma nem véletlenül a pénz és a külső.
Nem utolsó tényezők, ez sajnos igaz, de kissé felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!