Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Nagyon vékony...

Mit tegyek? Nagyon vékony vagyok és szeretnék kicsit meghízni, csak nem tudom hogy hogyan.

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 167 cm és 45 kiló csak. Hiába eszek rendesen, nem tudok meghízni és ezért suliba is sokan csúfolnak.

Anyum és apum is ilyen vékony volt mint én kiskorában. Csakhogy én ezt már nem bírom

Kérlek normális válaszokat adjatok, mit csináljak?

2017. máj. 7. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Csajként kifejezetten jó, hogy vékony vagy. Akik csúfolnak huszonévesen majd irigykedni fognak. Váltsd az előnyödre és legyél kis fitneszguru. Kezdj el konditerembe járni egy személyi edzővel és akkor szexisen vékony leszel pár kiló izom felszedésével.

Erre gondolok: [link]

Még mindig fényévekkel jobb, mintha pasiként lennél gebe, mint pl. én (170cm, 53kg).

2017. máj. 7. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Testépítős oldalon érdemes utánanézni tömegnövelő étkezés+edzésnek

Google segít! :)

Alakformálásra is kereshetsz, (feltételezem nő vagy) és akkor fenékre edzés mindenképp hasznos, ha tetszeni akarsz a fiúknak 😃

Van amúgy ilyen edzés téma is valahol itt gyiken, ott biztosan hasznosabb válaszokat kapsz, de alapvetően google fog segíteni legjobban, ott találhatod meg, amire szükséged van.

És csak izomnövelésben gondolkodhatsz, mint hízás

2017. máj. 7. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
2. A kérdező fiú! :D
2017. máj. 7. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:

"2. A kérdező fiú! :D"

A kérdező pedig bizony csaj, mivel privátban beszéltem vele.

2017. máj. 7. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
4. Akkor jól átvert, balek! :D
2017. máj. 7. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2017. máj. 7. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a kérdező fiú, akkor viszont qrvára nem irigylem, mert vszeg genetikailag ilyen gebe, akkor viszont a tömegnövelés hatalmas nagy haláltusa lesz neki is. De végső soron amúgy teljesen tök mindegy a neme, mert ha tényleg eszik rendesen, akkor ilyen kis súly birtokában 100%, hogy valami anyagcsere problémája van, ami orvosi kezelést igényel.
2017. máj. 7. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2017. máj. 7. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van. Nekem pl kifejezetten bejön a vékony.

Azt is vedd figyelembe, hogy sokan akár irigységből is csúfolhatnak :)

De próbáld ne hagyni magad, egyébként sincs tökéletes ember és tökéletes alak sem. Mindig lesz olyan, akinek tetszik avagy nem tetszik.

Ha valakit elkezdenek csúfolni, akkor általában tök mind1 a miértje, lehet ha több felesleg lenne rajtad, akkor másért csúfolnának (persze nem feltétlen törvényszerű) Ha pedig már elkezdtek onnan nehéz kimászni, de nem lehetetlen!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy egész biztos vagy abban, hogy nem irigységből csúfolnak + egyben ez az oka?

Egyébként szerintem sok mindenkinek bejön a vékony.

2017. máj. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!