Velem van a baj?
17 éves lány vagyok.
Úgy érzem mindenki engem okol mindenért, mindenki engem talál meg. Csendes vagyok, de néha kicsit beszédes vagyok. Bulikon néha tudom csak jól érezni magam. Sajnos kevés barátom van. Van egy 2 éves kapcsolatom. Még ott sem teljesedtem ki annyira. Barátom barátaival sem tudom tartani a kapcsolatot, hiszen önbizalom hiányos vagyok, és tudom hogy nem érdekelné őket amit mondok. Lehet bebeszélem magamnak? Inkább félrehúzódok mint hogy beszélgessek, hisz kit is érdekel hogy én mit mondok? Ha viszont valaki törődik velem könnyen ragaszkodom hozzá, de ez főleg fiúkkal van, ami szerintem nem jó, mert könnyen "megtetszik" illető vagy nem is tudom.. Magamat sem értem. Könnyen kibeszélek másokat, de megvan mindenkiről a saját véleményem. Nem akarom kibeszélni őket pedig, de azt hiszem mindenkiben csalódok. Akiről azt hittem hogy barát, arról már azt gondolom, hogy egy kétszínű emberek. Mindig én voltam az a bizonyos "B" terv az emberek, barátnők életében.
Veled van a baj,de közben mégsem.
Én is ilyen voltam kb mindig,2 éve elég durván ki....ott velem 2 olyan "barátom" akiket már 10 éve ismertem vagy legalábbis azt hittem...
Ne törődj az ilyen dolgokkal.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!