Szerintetek mi baj lehet velem?
Azt vettem magamon észre, hogy nincsenek érzéseim...
Nem rég meghalt az egyik családtagom, mikor megtudtam, hogy meghalt semmi érzést nem váltott ki bennem, pedig majdnem minden nap beszélgettünk és jóba is voltunk. Együtt érezni se birtam senkivel... nem is nagyon szeretek beszélgetni senkivel, általában nagyon erőltett a beszélgetés én nem kérdezek csak válaszolok, kivéve egy embert, de az is akkor ha olyan kedvem van.
Tényleg ilyen utolsó szaгházi volnék? :/
Mi a francért vagyok ilyen?

Hány éves vagy? A többi családtagod hogyan viselte?
Valami megkeményedett benne.

hat talan nem vagy szihopata mert az a fel ismeresig se juut el am jot jelent
pszihologus segithet en voltam segitet de tanulni is erdemes on ismeretet ezek feltarjat h mi van bened es valszt kapsz

"hat talan nem vagy szihopata mert az a fel ismeresig se juut el am jot jelent "
?? 5 éves gyerek a gép előtt?
Kérdezőnek:
Nekem sincsenek érzéseim. De nekem nagyon úgy tűnik mintha konkrét elképzelésed lenne arról hogy milyen válaszokat akarsz látni.
Gondolom utána olvastál mitől lehetsz ilyen, és csak poénból írtad ki ezt a kérdést.

Félreérted. Tudom, hogy megtörténtek.
"Tényleg ilyen utolsó szaгházi volnék? :/
Mi a francért vagyok ilyen?"
Ez az amit poénból írtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!