Ti ha a ágyba gépeztek, használtok csőrös poharat iváshoz pl teja iváshoz? Sztetek gáz ed? 20f
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 22:26
2/11 anonim válasza:
Dehogy gaz, vegul is addig ovodas valaki, amig elturik neki. Hogy 20 evesen kepes vagy leirni, hogy 'teja', az sokkal, de sokkal nagyobb gaz...
4/11 anonim válasza:
A telyát LY-os jével írják!
Már ne haragudj,hogy kioktatlak!
Egyébként sztem egyáltalán nem gáz,sőt valahol nagyos is menő!
És ha neked ez jó így,akkor tedd ezt!
5/11 anonim válasza:
Én 20 évesen gépfegyverrel védtem a magyar államhatárt 250 km-re a lakhelyemtől annak idején.
Ennyit változott a fiatalság.
:)
6/11 anonim válasza:
Basszus, hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe. :D
Pedig mennyivel könnyebb lenne abból inni.
És nem gáz. :)
7/11 anonim válasza:
tejabázmegménemelipszilonteee
én inkább leiszom magam :D deee nem, van egy szekrényem itt az ágynál, szóval le tudom rakni a bögrét, kézre is esik, fa.sza
8/11 anonim válasza:
Nem használok, viszont! le tudom írni, hogy tea. ;)
Ha emellett igazából teljesen normlisan élsz, fú, ez a mgfogalmazás XD, akkor ez a legkisebb és legelhanyagolhatóbb dolog.
9/11 anonim válasza:
pl telya iváshoz a ágyba sztem gáz ed. A 20 után az "f" a fogyatékost rövidíti?
10/11 anonim válasza:
A csőrös pohár nagyon gáz. Idd inkább cumisüvegből, az menő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!