Ti amikor betegek vagytok, szoktatok olyan dolgokat csinálni amiket gyerekkorotokban? Pl játszani, vagy legózni, építőzni mesét nézni? Ha igen mi váltja ezt vajon ki? 26f
Amikor beteg vagyok, tényleg olyan mintha kisgyerek lennék, nagyon elhagyom magam, sajnos. :(
Ilyenkor olyan kis elesett vagyok. Jöhet a mese, és a super mario!!! :DDD
Én egy fájdalmas szakítás után néztem hetekig gyerekkori kedvenc meséimet.
Visszavitt az ártatlan, gondtalan évekbe. Talán a betegségnél is ez lehet az ok.
Kövezzetek meg, de ha szabadidőm van, és egyedül akarok éppen lenni akkor nem kell betegnek lennem hogy játékokkal játszak. Legózás mondjuk annyira már nem köt le, de videojátékok teljesen. Emellett meg oda vagyok a Nerf puskákért, és a távirányítós autókért. Azokkal szoktam ellenni itthon.
Emellett játékboltba is sokat járok. Először gondoltam hogy furcsán néznek rám hogy felnőtt férfi játékokra szórja el a pénzét, de úgy vagyok vele hogy egyfelöl nem érdekel mit gondolnak, másfelöl vehetem én azt bárki másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!