Szerintetek ciki mások előtt, ha lány létemre ilyen sokat eszem? A fiúkat taszítja? 15/L
Nem arról van szó, hogy dagadt lennék, sőt, 167 cm és 52-53 kg vagyok, az is inkább izomból, mint zsírból, kevesebbnek nézek ki.
Ennek ellenére iszonyú sokat eszem. Pl egy óriás Milka van hogy lemegy egyszerre úgy, hogy közben csak nehány sort adok másnak.
Aztán simán megeszek egymás után két kakaós csigát, majdnem annyit eszek, mint az öcsém, aki egy növésben levő kamaszfiú... Egyik barátnőm tett már rosszindulatú megjegyzéseket arra, hogy mennyit eszek. És nem arról van szó, hogy csámcsognék, vagy ilyesmi.
De pl ha megyünk mekibe, ott is legtöbbször én rendelem a legtöbb kaját...
Ez gáz/taszító szerintetek?
Fiúk, ti összejönnétek ilyen lánnyal, vagy szégyellnétek (ha a külseje és személyisége amúgy bejön)?
#18 hülyeség az,hogy este 8 után nem eszel.Akkor fogysz,ha kalóriaminuszban vagy,tehát kevesebbet eszel,mint smennyit felhasználsz.És ez teljesen lényegtelen,hogy mikor viszed be.Teljeden mindegy,hohy mondjuk napi 5 étkezéssek viszel be 2000 kalóriát vagy egész nap nem eszel semmit és este 10 kor zabálod be az egészet.
Kérdező és te hány kalóriát eszel kb.egy nap? :) Lányként jó,ha ilyen vagy,de fiúknál ez nem előnyös szerintem
Hej ne erdekeljen, a kaja a legjobb dolog az eletben <3 Egyel nyugodtan annyit amennyi jol esik. Ezt egyebkent lanykent mondom, de ha lenne egy fiu akit az zavarna hogy mennyit eszem akkor az mar alapbol felejtos lenne. Es ense vagyok elhizva 160/48kg vagyok..
Nem ertem miert lenne baj ha egy lanynak jo etvagya van, csak egy fiu ehet baromi sok kajat vagy mi? nem ertem, ebben is a fiuknak van elonye? Mar az se mindegy egy lany mennyit eszik?..
#21 nem szoktam számolni mert felesleges, de egyszer utánanéztem, 2000-3000 között egy átlagos napon
Ugyanis általában eszek reggelit, valami tízórait suliban, ebédet otthon (nem mindig), rendes vacsorát + szinte minden nap valami nasit
21 - a kalóriakamut már egy jó pár éve megcáfolták, ideje lenne haladni a tényekkel. :-)
@kérdező: imádnálak, én általában semennyit nem adok senkinekt a csokiból (se) :D Kivéve asszonynak, ha van, mert na, őt mégiscsak szeretni kell. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!