Szerintetek ciki mások előtt, ha lány létemre ilyen sokat eszem? A fiúkat taszítja? 15/L
Nem arról van szó, hogy dagadt lennék, sőt, 167 cm és 52-53 kg vagyok, az is inkább izomból, mint zsírból, kevesebbnek nézek ki.
Ennek ellenére iszonyú sokat eszem. Pl egy óriás Milka van hogy lemegy egyszerre úgy, hogy közben csak nehány sort adok másnak.
Aztán simán megeszek egymás után két kakaós csigát, majdnem annyit eszek, mint az öcsém, aki egy növésben levő kamaszfiú... Egyik barátnőm tett már rosszindulatú megjegyzéseket arra, hogy mennyit eszek. És nem arról van szó, hogy csámcsognék, vagy ilyesmi.
De pl ha megyünk mekibe, ott is legtöbbször én rendelem a legtöbb kaját...
Ez gáz/taszító szerintetek?
Fiúk, ti összejönnétek ilyen lánnyal, vagy szégyellnétek (ha a külseje és személyisége amúgy bejön)?
Ne már, hogy ez komolyan kérdés... Basszus, ne érdekeljen már másokat, hogy TE mikor és mennyit eszel. Tégy úgy, ahogy jólesik! Ha egy fiú komolyan ezért utasítana el téged, akkor egy olyan bunkóval volt dolgod, aki eleve nem érdemelne meg téged.
Hogy lehet az evést szégyellni? Lassan már a légzéshez is engedély kell?
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok :)
#1 Nem olyan biztosak azok a jövendőbeli kilók, sokan vannak, akik felnőttként is vékonyak maradnak...
#14 én nem vettem észre ilyet :D
#15 lehet, ő alig eszik, mégis 60+... De azért bántó egy kicsit amikor beszól érte
Nem tudom, ha nem látszik rajtad, akkor számomra ez inkább vonzó, mint taszító :D
Engem nagyon tudnak azok a lányok irritálni, akikkel beülök valahová, és én jóízűen zabálok, ők meg csak csipegetnek, mert hogy kalória meg vonalak... Igazából ha kajálásról van szó, lehet, hogy ezért is megyek inkább fiúkkal, mint lányokkal :D
Egyébként meg 15 évesen te is fejlődésben lévő tini-szervezet vagy :)
#18 genetika, izmosabb a jógától lettem, emiatt valamivel vélonyabbnak nézek ki, de a súlyom változatlan
Egyébként ne csüggedj, én már sokszor megkaptam, hogy túl sovány vagyok, nem igazán van mellem, és kicsi a fenekem is, sok fiúnak nagyon tetszenek a teltebb lányok
Én ismerek valakit, aki 160 cm és 62 kg körül van, mégis szinte mindig van baráta, pont az idomai és gondolom a személyisége miatt :)
Szóval na, nem muszáj vékonynak lenned, hogy szép legyél, sőt...
És egyébként ha tényleg kevesen eszel, a hízás lehet azért is, mert a szervezeted vizet tart vissza menzesz előtt/alatt/után, mindenkinek más, olyankor én is van hogy 54-55 kg vagyok
És azt is olvastam, hogy fogyókúra alatt a szervezet néha vizet tarthat vissza, emiatt is lehet ingadozás
Ha ezeket az okokat ki tudod zárni, akkor bizony érdemes lenne elmenned orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!