Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Köszönnél-e egy majdnem...

Köszönnél-e egy majdnem ismerősnek Hawaii-n?

Figyelt kérdés

Azt hiszem ez a legalkalmasabb fórum,hogy feltegyem eme rendkívüli fontosságú kérdést. Adott valaki,akit mondjuk egyetemről (látásból) ismersz több éve,de mivel nincs konkrét kapcsolatotok,csak annyi,tudjátok egymásról ki-kicsoda,nem köszöntök egymásnak. Ha ezzel az emberrel összefutsz mondjuk Hawaii-n,fogsz köszönni?:D Mert azért mégiscsak különleges a szitu és több éve bámuljátok egymás fejét akaratlanul is. De közben meg miért is köszönnél,ha eddig sem tetted? És mi a határ? Ha mondjuk Pestiek vagytok,de Kazincbarcikán futtok össze az már köszönős szitu? Szerintem nem,de miért nem,ha Hawaii igen? :D

Remélem átérzitek e kérdés jelentőségét. Ez a kérdés szól mindenkinek,aki szintén szokott néha ökörségeken gondolkozni.:DD

23/L

#micsodadilemma #köszönnivagynemköszönniezittakérdés #worldwideproblems
2017. máj. 1. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem köszönnék neki.... már nem azért de ha itthon egy sziát nem bökünk oda egymásnak mi értelme van ott hirtelen olyan jóba lenni egymással... én biztos nem tudnék ennyire másképp viselkedni valakivel. Az más ha összefutsz vadidegen magyarokkal vagy akik beszélik a magyar nyelvet és kicsit kikapcsolódtok együtt. De az első szituban biztosan nem mutatnék egy pókerarcot.
2017. máj. 1. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem köszönnék, mert lehet, hogy csak hasonlít rá valaki. Jártam már így, rohadt ciki volt.
2017. máj. 1. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:

A matematika MINDENRE válasz! Fordulj hozzá bátran!

(A hetes voltam. Amúgy elég az első számot használni, hiszen már abból is egyértelműen beazonosítható a válaszoló. Ó, a logika is csodás tudomány! :D )

2017. máj. 2. 01:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen,közben rájöttem,hogy még a javítottat is rosszul írtam,aztán világossá vált,hogyan is működik:DD én is csodálom ezen tudományokat,csak sajnos túlságosan külső szemlélődő vagyok:D

--

köszi a többiek válaszát is:) azért még vívódom kicsit a dologgal:/

2017. máj. 2. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon belül en nem köszönnék annak, akinek amúgy sem.

Külföldön szerintem azert más a helyzet, mert "idegenben" valahogy felerősödik mindenkiben az érzés, hogy ami az otthonhoz köthető az kvázi biztonságot ad, es talan emiatt köszönnék.

2017. máj. 2. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Külföldön én köszöntem már olyannak is, akit nem ismerek, csak hallottam, hogy magyarul beszélt (és nem is volt olyan messzi ország, csak vicces volt, hogy az egész vasúti kocsiban csak ők vannak rajtam kívül és pont magyarok :)
2017. máj. 3. 01:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. máj. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!