Köszönnél-e egy majdnem ismerősnek Hawaii-n?
Azt hiszem ez a legalkalmasabb fórum,hogy feltegyem eme rendkívüli fontosságú kérdést. Adott valaki,akit mondjuk egyetemről (látásból) ismersz több éve,de mivel nincs konkrét kapcsolatotok,csak annyi,tudjátok egymásról ki-kicsoda,nem köszöntök egymásnak. Ha ezzel az emberrel összefutsz mondjuk Hawaii-n,fogsz köszönni?:D Mert azért mégiscsak különleges a szitu és több éve bámuljátok egymás fejét akaratlanul is. De közben meg miért is köszönnél,ha eddig sem tetted? És mi a határ? Ha mondjuk Pestiek vagytok,de Kazincbarcikán futtok össze az már köszönős szitu? Szerintem nem,de miért nem,ha Hawaii igen? :D
Remélem átérzitek e kérdés jelentőségét. Ez a kérdés szól mindenkinek,aki szintén szokott néha ökörségeken gondolkozni.:DD
23/L
A matematika MINDENRE válasz! Fordulj hozzá bátran!
(A hetes voltam. Amúgy elég az első számot használni, hiszen már abból is egyértelműen beazonosítható a válaszoló. Ó, a logika is csodás tudomány! :D )
Igen,közben rájöttem,hogy még a javítottat is rosszul írtam,aztán világossá vált,hogyan is működik:DD én is csodálom ezen tudományokat,csak sajnos túlságosan külső szemlélődő vagyok:D
--
köszi a többiek válaszát is:) azért még vívódom kicsit a dologgal:/
Magyarországon belül en nem köszönnék annak, akinek amúgy sem.
Külföldön szerintem azert más a helyzet, mert "idegenben" valahogy felerősödik mindenkiben az érzés, hogy ami az otthonhoz köthető az kvázi biztonságot ad, es talan emiatt köszönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!