Lanyok, nok, Ti is megnezitek a masik not?
Ugyan már miért veszed így a lelkedre a dolgokat.....(?)-Nem kell.
Mindenkinél vannak szebb emberek!
Nyaraláson tényleg látni igazán szép "darabokat"...és akkor mi van?
Ettől még nem kell önértékelési depibe esni!
42/N
Koszonom Kedves 42/L!!
Nagyokón kedves vagy es nehaen is igy latom a szitut. Maskor meg fel tudnek robbanni az idegtol hogy en miert nem avgyok csak felig olyan mit az akit akkor epp meglattam. 20 nobol 19- re ervenyes. Ugy erzem ez mar betegseg nalam, csak sirok, sirok, sirok.... Nem hiszti mert megjon a havim... De en nem megyek orvoshoz nem kell rivotrill se antidepi. Nekem kellene megoldanom de nem tusom hogyan, nincs kivel megbezselnem nincs 1 baratnom se. Se pasi, senki. :/
Én is ilyen vagyok.
Látok valami bombanőt, és a sírás kerülget, meg szégyellem magam, inkább elbújnák.
Pedig van férjem is, aki ráadásul egy bomba pasi :D
De én mégis szégyellem magam, pedig mások szerint nem vagyok csúnya, de nem is vagyok az a típus sajnos, akit te is leírtál.
Én nem nézem meg őket, inkább ők szoktak engem bámulni. Ami nagyon idegesítő. Nincs rajtam semmi olyan, amit bámulni kellene, de a zöld szemű szörny ott van a többség szemében, amire engem a barátom szokott figyelmeztetni, hogy nézd, már ez is, meg az is hogy bámul téged, mennyire irigykedik rád. Felőlem úgy rongálja magát ahogy akarja, az irígy az mindig is irígy marad, ez a sajátossága.
Normál öltözékem van, normál viselkedésem, és nincs rajtam semmi feltűnő, vagy egyéb.
Előző vagyok.
Jaaaaaaa! Hogy te pont a másik oldalon vagy, tehát te vagy az irígy??? Ezt nem tudtam. Én azt hittem, hogy te azon az oldalon vagy, akit bámulnak. Rongáld csak magadat, te dolgod. Nem tudlak sajnálni, aki irígy, az irígy is marad, mondtam már. Utálom az összeset, de nekik elég nyomorúságos az életük :)
Tele vagy rosszindulattal, sajnállak, és megvetlek.
Nem mindenkit, de meg szoktam. Nem irigységből, csak ha tetszik rajta valami, vagy jónak látom a kisugárzását, szépnek az arcát, alakját, akkor miért ne nézném.
Az meg hogy xy szép, nem jelenti azt, hogy én nem vagyok ugyanúgy szép, nem szabad másokhoz hasonlítani magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!