Számomra a boldogságot a sok pénz, például a lottó ötös jelentené. Hogy lehetnék boldog?
Soha nem voltam társasági, inkább szorongós, boldogtalan, akit a suliban mindig is kinéztek maguknak az erősebbek. Jelenleg olyan szinten nem találom a helyem a világban, hogy már bármit megtennék, hogy legyen pénzem. Nem villognék, beosztanám, viszont nem kellene nélkülöznöm. Jelenleg alig keresek valamicskét, de azt is félre rakom.
Mi a kiút ebből a gondolkodásból? 20L
Jó vicc vagy, hulljon az öledbe pár milliárd és boldog leszel? Dehogy leszel az. Csak milliárdos és ugyanúgy rohadt boldogtalan.
Szerezz szakmát, képezd magad és juss előre önerőből. A lottó ötös soha nem fog az öledbe hullani.
Keress egy mlm céget és kezdj dolgozni.
Megtanuldz bánni az emberekkel
Feljődik a személyiséged
És lesz pénzed is
20L és bármit megtennél a pénzért? Te lány vagy egy ilyen szakma amivel jól keresel. Azzal szakíthatsz csak jól is kell kinézni :D
Viccet félretéve, a pénz hiánya okozhat problémákat de ha túl sok van is robbanhat ez a egész. Olyan vagy mint én, én is félrerakok mindent. Néha veszek ezt azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!