Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti megnézitek mások bevásárlók...

Ti megnézitek mások bevásárlókosarait?

Figyelt kérdés

Vontok le következtetést belőle?

Pl.: milyen beállítottságú ember?

2017. ápr. 28. 07:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Igazán nem, látom ugyan, mit tesz a szalagra, de nem érdekel. Emellett ebböl bármilyen következtetést levonni igencsak primitív dolog.
2017. ápr. 28. 07:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam.
2017. ápr. 28. 08:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam másokat "analizálni" az alapján, hogy mit vásárol.
2017. ápr. 28. 08:24
 4/14 anonim ***** válasza:

nem

24F

2017. ápr. 28. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem, de látom, mikor mások szinte fejjel beleborulnak, annyira nézik.
2017. ápr. 28. 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem érdekel, hogy más mit vásárol.
2017. ápr. 28. 09:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sem nézem, egyáltalán nem érdekel.

Viszont én is szoktam látni, hogy egyeseknek majd kiesik a szeme a helyéről annyira lesik.

Egyedül azt nézem ha pl már annyira tele van pakolva, hogy esnek ki belőle az áruk, de akkor sem azért, hogy mit vesz, hanem hogy "uhh".

2017. ápr. 28. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Néha önkéntelenül is látom az előttem lévőét,főleg ha lefelé horgasztom a fejem,de nem gondolkodom mit miért vesz.Meg nem is a kiváncsiság hajt egyszerüen csak elbambulok a várakozásban,hogy valamivel teljen az idő.
2017. ápr. 28. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sorbanállás közben, mikor unatkozom, nézem a szalagon lévő cuccokat, főleg a kajákat, és arra próbálok rájönni, hogy mit fog belőle főzni az illető. Van olyan, hogy "ihletet kapok" a vacsihoz egy brokkolitól, és én is visszafutok egyért :D

Szerintem ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, max. annyit, hogy milyen az illető ízlése, esetleg diétázik-e.

Bár a kolisokat rögtön fel szoktam ismerni kosártartalomról.

2017. ápr. 28. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

Ugyanezt csinálom, mint az utolsó. :D

Főleg, ha nagyon hosszú a sor. És annyira megtetszett, hogy azóta rendszeresen csinálom.

"Mit főzhet belőle"

Vásárlási szokásokra is lehet belőle következtetni.

Sőt, a pénzfizetés módja is sokmindent elárul. Pl. ha előre kiszámolt kp-val fizet a vevő, akkor tuti spórolós, vagy éppen kispénzű. Főleg ha még valamilyen hűségkártyát is felmutat.

Vagy az étkezési szokásokat is próbálom megfejteni! Ha pl. sok a félkész áru, vagy nasi, akkor a vevő abszolút nem törődik az egészségével, de ha saláta, sok zöldségféle, kefír van a szalagon, akkor tuti fogyózik.

Persze mindez csak feltételezés, de szórakoztat! :)

2017. ápr. 28. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!