Ti megnézitek mások bevásárlókosarait?
Vontok le következtetést belőle?
Pl.: milyen beállítottságú ember?
Én sem nézem, egyáltalán nem érdekel.
Viszont én is szoktam látni, hogy egyeseknek majd kiesik a szeme a helyéről annyira lesik.
Egyedül azt nézem ha pl már annyira tele van pakolva, hogy esnek ki belőle az áruk, de akkor sem azért, hogy mit vesz, hanem hogy "uhh".
Sorbanállás közben, mikor unatkozom, nézem a szalagon lévő cuccokat, főleg a kajákat, és arra próbálok rájönni, hogy mit fog belőle főzni az illető. Van olyan, hogy "ihletet kapok" a vacsihoz egy brokkolitól, és én is visszafutok egyért :D
Szerintem ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, max. annyit, hogy milyen az illető ízlése, esetleg diétázik-e.
Bár a kolisokat rögtön fel szoktam ismerni kosártartalomról.
Ugyanezt csinálom, mint az utolsó. :D
Főleg, ha nagyon hosszú a sor. És annyira megtetszett, hogy azóta rendszeresen csinálom.
"Mit főzhet belőle"
Vásárlási szokásokra is lehet belőle következtetni.
Sőt, a pénzfizetés módja is sokmindent elárul. Pl. ha előre kiszámolt kp-val fizet a vevő, akkor tuti spórolós, vagy éppen kispénzű. Főleg ha még valamilyen hűségkártyát is felmutat.
Vagy az étkezési szokásokat is próbálom megfejteni! Ha pl. sok a félkész áru, vagy nasi, akkor a vevő abszolút nem törődik az egészségével, de ha saláta, sok zöldségféle, kefír van a szalagon, akkor tuti fogyózik.
Persze mindez csak feltételezés, de szórakoztat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!