Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is megnézitek az ellenségei...

Ti is megnézitek az ellenségeitek/riválisaitok facebook oldalát/képeit? :D

Figyelt kérdés

Elég gáznak érzem magam hogy meg-megcsekkolom az általam utált lány facebook oldalát...milyen képeket tölt fel,jobb e nálam,csinosabb lett e,stb stb stb. Csak én vagyok ilyen "nyomi"?:D

16/L

2015. dec. 11. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézegetem. Az fb egy kirakat, úgy is tudom hogy a szépet és jót mutatja közben az élete nincs rendben.
2015. dec. 11. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Néha én is megnézem, meg az exeimét is...
2015. dec. 11. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
utolsónál a pont
2015. dec. 11. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

én is megnézem néha :D

aztán rájövök, hogy arra jó a fb, hogy lássam, vannak még emberek a múltamból,akik tudnak lejjebb süllyedni :D

2015. dec. 11. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
lol nők...
2015. dec. 11. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Néha én is :D

Vagy ráadásul egy jó barátom, akivel olyan viszonyban vagyunk, hogy ha utál valakit, azt én is utálom és ez forditva XD Vele mindig azzal szórakozunk, mikor chaten beszélgetünk, hogy megmutatjuk valamelyik általunk utált ember új képeit a másiknak, aztán közösen kifikázzuk :"D

2015. dec. 11. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
utolsó : most aztán igazán büszke lehetsz magadra!! -.-
2015. dec. 11. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
40%

Az is vagyok -.-

:D

2015. dec. 11. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem az a nyomiság, kedves kérdező, hogy megnézed, hanem hogy "jobb e nálam,csinosabb lett e,stb stb stb" - könyörgöm, miért hozzá hasonlítod magadat? Még ha a legjobb barátnő lenne, akire van miért felnézni, az még hagyján - mert ha ez a szempont, akkor látatlanban felnézel rá, talán ezért is utálod; ezt nem tudom, természetesen sok más nyomós okod is lehet rá. Jó, értem én, mi az a rivalizálás, de ha hozzá hasonlítod magadat, akkor az ő szabályai szerint játszol, és akkor csak második lehetsz.

De hogy tárgyilagosan is feleljek a kérdésre, nekem egyáltalán nincs riválisom, és nem nagyon érdekel ki mit tölt fel az oldalára, a terjengő bölcsességek sajnos már klisészámba mennek, a fényképek között is csak elvétve találok olyat, ami nem az "ugye elég jó vagyok így?" hangulatot tükrözi, hanem van benne valami egyediség, szellemesség.

2015. dec. 11. 20:59
 10/13 Blade Bone ***** válasza:
Nem szoktam :D inkább azokkal foglalkozom akik barátaim, meg szerzek új ismerősöket :) sosem lehet tudni honnan ér majd szerencse. :)
2015. dec. 11. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!