Másnak is ekkora erőlködés (főleg akinek van jó pár pluszkilója) az öltözködés?
Erőlködök hogy sikerüljön már végre egy haseltakaró ruhát találni, egy jó farmert, erről szól ez, küzdök hogy találjak már valamit ami felmegy a 80+ kilós testemre...
Egyfolytában a női magazinokat lesem és azon erőlködök találjak már egy olyan darabot ami tetstik, és eltakarja a kövér testemet... Akin máson van pluszkiló az is ennyire erőlködik vagy hagyja a fenébe?
Divatosan és szépen öltözködöm, részemről semmi erőlködés nincs benne. Meg kell találni azt a fazont ami jól áll, és kész. Attól, mert valaki pl. még vékony, ő is öltözködik előnytelenül, és a vékonyak között is ezer féle alakzat van. De ahogy látom te depresziós vagy, a címszavaknál is ezt ütötted be. Ez nem fog elszállni a plusz kilóiddal, csak szólok! Magadban tegyél rendet! Belül.
(Zárójel: én is ennyi vagyok, mint te, de értem spec. bolondulnak. Nem tudom magamról levakargatni. De nem is vagyok depressziós, és igencsak jól is nézek ki. Aki nem hiszi járjon utána(m). )
Ha érzem,hogy feszülni kezd a farmer,akkor visszaveszem a szénhidrátot nagyjából 2 hónapig,vagyis nyomok egy diétát.
Két hónap diéta után kb kockás a hasam.
De te legalább a normális vagy,mert takarni akarod,nem pedig feszülős felsőben meg leggingszben akarod mutogatni magad mint a legtöbb elhízott nő.
A moletteknek, túlsúlyosaknak mindig is sokkal nehezebb volt ruhát találni, ugyanis nem mindegy a szabás, az anyag, stb.
A ruhaipar szívesebben gyárt "egyen ruhákat", az olcsóbb, kevesebb vele a macera, a tervezés.
Igen, sokkal több az utánajárás, ha csinosan, praktikusan, kényelmesen akarsz öltözködni. Ez van. Vagy fogyj le, ez is opció.
Én is így vagyok, mint te, de pedig nekem kicsit kisebb a súlyom.
Most váltottam az öltözködésben, fekete nadrág+színes ing+blézer kombóban nyomom általában, ez vékonyít, a blézer magabiztosságot ad, a színes ingek meg tükrözik a személyiségem játékosabb oldalát is. Jelenleg ezt találtam ki, nekem tetszik, de tudom, nem ezzel fogom felhívni a pasik figyelmét, de az már nem is érdekel :D
De amúgy farmerek tekintetében én is nehezen találok jó darabokat, mert olyan kell, ami nem csúszik le a jó kis alma típusú testemről, és csak a csőszárú, skinny farmerek tetszenek, de azokat meg csak a csípőmig tudom felhúzni. Ördögi kör :D
22L
Szerintem egyáltalán nem az a megoldás, hogy: "fogyjon le", az iszonyú nagy hülyeség. Egy csomó férfinak direkt ezt tetszik. Persze nem egy savanyú képű, aki nincs önmagával kibékülve.
Nekem például egyáltalán nem tetszene, ha nem lehetne telt nőket látni, nem csak egyféle típus létezik, hanem ezerféle. És amíg itt, magyarországon ilyen ellenségesek egymással az emberek, és ennyire az esztelen fogyókúrába kergetik egymást, addig aki erre vevő, az meg is érdemli.
Kicsit gondolkozni is kéne végre már.
Az önbizalma és a hej, de jó kedve se attól fog megjönni, hogy lefogy, ezt garantálom!
Ugyanolyan savanyú marad. És mindig lesz miért siránkozni az életben, és mindig is lesz mire ráfognia az ilyen embereknek!
Most ez, holnap az! Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!