Miért mondják rám, hogy furcsa vagyok?
14 éves lány vagyok, lassan 15. Gimnáziumba járok, emelt matekra -ez egyesek szerint már elég fura-. Szeretek elmélkedni a világ dolgairól, sok elvem van, amit mégtöbb ember nem ért meg, és ezért furcsának, teljesen idegennek néznek, pedig azért nem vagyok egy fatörzs, aki csak áll, és néz, néha megmozdítja a szemizmait. Alapjáraton jófejnek tartanak, viszont a minap a "furcsa" jelzőt aggatták rám, mivel telefontokot csináltam magamnak. Igen ez egy jó kérdés, hogy ezt most úgy miért...
Most tegyük fel, hogy többször is elő fog ez fordulni. Ez egy jó dolog? Mármint abból a szempontból talán jó, hogy nem vagyok tömeg. Ez ki fog hatni a hátralévő halandóként eltöltött éveimre? Ha igen, milyen formában?
Előre is köszi a válaszokat :D
Én is ez mondom, pacsi :D
Amúgy szerintem az volt a bajuk, hogy nekem van erre időm, mert nem tanulom szét a fejem, és nem vagyok olyan robot, mint ők, full 0 személyiséggel :D Szerintem ez elkezdte zavarni őket XD
u.i.: Még így is jeles tanuló vagyok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!