Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják rám, hogy...

Miért mondják rám, hogy furcsa vagyok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, lassan 15. Gimnáziumba járok, emelt matekra -ez egyesek szerint már elég fura-. Szeretek elmélkedni a világ dolgairól, sok elvem van, amit mégtöbb ember nem ért meg, és ezért furcsának, teljesen idegennek néznek, pedig azért nem vagyok egy fatörzs, aki csak áll, és néz, néha megmozdítja a szemizmait. Alapjáraton jófejnek tartanak, viszont a minap a "furcsa" jelzőt aggatták rám, mivel telefontokot csináltam magamnak. Igen ez egy jó kérdés, hogy ezt most úgy miért...

Most tegyük fel, hogy többször is elő fog ez fordulni. Ez egy jó dolog? Mármint abból a szempontból talán jó, hogy nem vagyok tömeg. Ez ki fog hatni a hátralévő halandóként eltöltött éveimre? Ha igen, milyen formában?

Előre is köszi a válaszokat :D

2017. ápr. 26. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha a világegyetem előtt a semmi volt, akkor a semmi előtt mi volt?
2017. ápr. 26. 19:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a semmi is egy semmi a semmiben :D
2017. ápr. 26. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez jó. XD
2017. ápr. 26. 19:15
 14/17 A kérdező kommentje:
XD
2017. ápr. 26. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Téged komolyan azért cikiznek, mert telefontokot csinálsz magadnak? :D Szerintem nem te vagy furcsa, hanem akik emiatt téged neveznek annak.
2017. ápr. 26. 19:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Én is ez mondom, pacsi :D

Amúgy szerintem az volt a bajuk, hogy nekem van erre időm, mert nem tanulom szét a fejem, és nem vagyok olyan robot, mint ők, full 0 személyiséggel :D Szerintem ez elkezdte zavarni őket XD

u.i.: Még így is jeles tanuló vagyok XD

2017. ápr. 26. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen amúgy, az is lehet, hogy emiatt nem annyira kedvelnek, nálunk is ilyesmi volt, én csak matekból meg kémiából meg fizikából, valamint nyelvből voltam úgy dicséretes ötös, hogy soha egy szót nem tanultam, mert egyszerűen annyira logikusak voltak ezek a tantárgyak, hogy elég volt figyelnem órán és másnap irtam az aktuális anyagból egy hibátlan dogát :D Ők meg minden órán pofáztak meg aludtak meg ilyesmi, aztán a fél tanári kart szidták, hogy milyen szar tanárok, nem magyaráznak el semmit normálisan, nem értenek náluk semmit...És persze mikor én kiálltam a tanárok mellett és mondtam, hogy azért aki alszik órán, ne csodálkozzon, hogy nem érti az anyagot, még én voltam a stréber meg a nyalis meg minden :DDD Meg van egy barátnőm, aki mindenből full dicséretes ötös és őt is utálják, pedig benne tényleg nincs semmi utálnivaló, mindenkivel jóindulatú, kedves, stb...Szóval sok embernek elég ok az utálatra az, hogy jobb vagy nála akár csak egy tantárgyból :D
2017. ápr. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!