Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják rám, hogy...

Miért mondják rám, hogy furcsa vagyok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, lassan 15. Gimnáziumba járok, emelt matekra -ez egyesek szerint már elég fura-. Szeretek elmélkedni a világ dolgairól, sok elvem van, amit mégtöbb ember nem ért meg, és ezért furcsának, teljesen idegennek néznek, pedig azért nem vagyok egy fatörzs, aki csak áll, és néz, néha megmozdítja a szemizmait. Alapjáraton jófejnek tartanak, viszont a minap a "furcsa" jelzőt aggatták rám, mivel telefontokot csináltam magamnak. Igen ez egy jó kérdés, hogy ezt most úgy miért...

Most tegyük fel, hogy többször is elő fog ez fordulni. Ez egy jó dolog? Mármint abból a szempontból talán jó, hogy nem vagyok tömeg. Ez ki fog hatni a hátralévő halandóként eltöltött éveimre? Ha igen, milyen formában?

Előre is köszi a válaszokat :D

2017. ápr. 26. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs veled, lehet, hogy egy kicsit furcsa vagy, de nem rossz értelemben. Ha kritizálnak, persze gondold végig, hogy igazuk van-e, de ha arra jutsz, hogy nem ártottál senkinek azzal, amit csinálsz (és amiket leírtál, azzal bizony nem ártasz senkiknek), akkor semmiképpen ne változz meg miattuk!

egy ugyancsak kissé furcsa fiatal :)

2017. ápr. 26. 18:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2017. ápr. 26. 18:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy furcsa, ők ugyanolyanok.
2017. ápr. 26. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

Amúgy mikről szoktál elmélkedni?

2017. ápr. 26. 18:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Például arról, hogy nincs végtelen, az álmok pedig egy másik dimenzióban játszódnak XD
2017. ápr. 26. 18:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy fura :D

Engem bolondnak meg elmebetegnek szoktak néha hívni xD

Általában a humorom meg a viselkedésem miatt :D

Azért hívnak így mert te nem vagy olyan mint ők :) Egyedi vagy !

2017. ápr. 26. 18:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok :)

Én is szoktam elmélkedni.Jelenleg a halál utáni állapotról gondolkodom.Általában esténként csinálom.

Néha az embereken is szoktam elmélkedni,hogy vajon ezt miért csinálta....szinte elemzem :D

2017. ápr. 26. 18:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor a világegyetem se végtelen? Oké, de akkor mi van a vége után? :)
2017. ápr. 26. 18:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Az érzés amikor találkozok egy ugyanolyan emberrel, aki olyan, mint én. :)
2017. ápr. 26. 18:55
 10/17 A kérdező kommentje:
A világegyetem vége után a semmi van, ami feltehetőleg a világegyetem előtt volt :D
2017. ápr. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!