Miért mondják rám, hogy furcsa vagyok?
14 éves lány vagyok, lassan 15. Gimnáziumba járok, emelt matekra -ez egyesek szerint már elég fura-. Szeretek elmélkedni a világ dolgairól, sok elvem van, amit mégtöbb ember nem ért meg, és ezért furcsának, teljesen idegennek néznek, pedig azért nem vagyok egy fatörzs, aki csak áll, és néz, néha megmozdítja a szemizmait. Alapjáraton jófejnek tartanak, viszont a minap a "furcsa" jelzőt aggatták rám, mivel telefontokot csináltam magamnak. Igen ez egy jó kérdés, hogy ezt most úgy miért...
Most tegyük fel, hogy többször is elő fog ez fordulni. Ez egy jó dolog? Mármint abból a szempontból talán jó, hogy nem vagyok tömeg. Ez ki fog hatni a hátralévő halandóként eltöltött éveimre? Ha igen, milyen formában?
Előre is köszi a válaszokat :D
Szerintem semmi gond nincs veled, lehet, hogy egy kicsit furcsa vagy, de nem rossz értelemben. Ha kritizálnak, persze gondold végig, hogy igazuk van-e, de ha arra jutsz, hogy nem ártottál senkinek azzal, amit csinálsz (és amiket leírtál, azzal bizony nem ártasz senkiknek), akkor semmiképpen ne változz meg miattuk!
egy ugyancsak kissé furcsa fiatal :)
Szívesen! :)
Amúgy mikről szoktál elmélkedni?
Nem vagy fura :D
Engem bolondnak meg elmebetegnek szoktak néha hívni xD
Általában a humorom meg a viselkedésem miatt :D
Azért hívnak így mert te nem vagy olyan mint ők :) Egyedi vagy !
Előző vagyok :)
Én is szoktam elmélkedni.Jelenleg a halál utáni állapotról gondolkodom.Általában esténként csinálom.
Néha az embereken is szoktam elmélkedni,hogy vajon ezt miért csinálta....szinte elemzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!