Mi volt eddigi éltetek legrosszabb döntése?
Figyelt kérdés
És hány évesek vagytok?2017. ápr. 25. 12:23
11/13 anonim válasza:
Hagytam tönkremenni a baratságunkat egy lány miatt.
12/13 anonim válasza:
Következő volt,jó nagy:
Mikor anno eladtuk a korábbi otthonunkat és szüleim elváltak, /apám vidékre ment,/ én nem a nagymamámmal kettesben költöztem inkább külön lakásba. Nem akartam a család másik felét "cserben hagyni". Pedig ők is mehettek volna, maguk útján...Aztán nagyi meghalt, testvérem férjhez ment, én meg kettecskén maradtam az anyámmal, akit még anyagilag is támogathatok.
Hiszek a sorsban, de valamilyen szinten befolyásolhatjuk. Jó vagy rossz irányba terelhetjük.
A rossz döntés az utóbbi!
13/13 anonim válasza:
Minden nap rossz döntést hozok, így mindig felülíródik a "legrosszabb" valami újjal. Csak a vég napja után lesz nálam végre megnyugvás. (35F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!