Miért bűn az, ha az ember nem nőnek születik?
Nem vagyok fiatal. Azt tapasztalom, hogy a nőknek olyasmit mond egy férfi, ami az adott pillanatban nem tetszik, akkor elkezdenek bőgni, "műsort csinálni". Ha egy nő, akkor nem történik semmi. Ami a biztosítékot (most) kiverte, hogy egy szomszéd telefonált, hogy valami nincs rendben a lakásunkkal. Hívom az asszonyt (két sarokra otthontól). Kijelenti nem lehet baj. A másik szomszéd is hív. Megint hívom asszonyt, megint elhajt. Rádörrenek, hogy induljon. Nemsoká visszahív, hogy valóban iga volt a szomszédnak. Azóta nem áll velem szóba... (4. napja)
Hogy lehet elérni, hogy egy férfit is emberszámba vegyenek? (a példa kiragadott, a jelenséget általánosnak látom)
Akkor az a 10-20 cég, ahova én járok szolgáltatni, valamint az az utca ahol lakom erős kivétel? (összességében elég komoly minta)
A nejen sem bőgi el magát. Csapkodni kezd.
Ha volt dolgod multival, akkor tudod, hogy amennyiben azt mondod egy bőnek, hogy ma szexy vagy, mérlegelés nélkül kirúgnak. Ha egy nő elkezd simogatni, az nem szempont. (konkrétan a mellettem ülő kollégát így rúgták ki egy neves cégtől)
Ez most egy példa. Asszony elfárad, és minden megy tovább. Rengeteg példa van, ami azt mutatja, hogy az ember az nő. Most egy extrém:
Egy hölgyet előre engedek az ajtóban, majd leüvölti a fejemet, hogy hogy képzelem... (és lenyom valami vérfeminista dumát)
Ha nem teszem mindenki más tekint bunkónak. Tök mindegy mit csinálok, csak rossz lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!