2/11 A kérdező kommentje:
de én a rendes nevét kértem nem azt hogy mit jelent magyarul a "Paul Street" de azért köszi :)
2017. ápr. 25. 19:32
3/11 anonim válasza:
A vezetékneve asszem Attila. Miért érdekel? :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak kíváncsi voltam rá :)
2017. ápr. 27. 20:55
5/11 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék az igazi nevére
6/11 anonim válasza:
Szerintem ha akarta volna, már elmondta volna h mi az igazi neve. Annyit mondhatok, h a keresztneve Attila. Ezt ő is megemlítette egy insta live-ban. Ha szeretné, elmondja majd, h h hívják, de szerintem egyenlőre még inkognitóban akar maradni.
7/11 Niku-Chan válasza:
Szia, Pálffy Attila a neve :)
8/11 anonim válasza:
7-es!
Szia! Cuki vagy, hogy elmondtad neki, de ebbe Paul is beleegyezett? Csak mert, ha nem akkor hihetetlen mód kiszúrtál vele. Pontosabban keresztülhúztad az annonimitási szándékait.
9/11 anonim válasza:
A neve valóban Pálffy Attila és ha nem akarta volna sosem elárulni, akkor ebben az interjúban mégis hogy hangozhatott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!