Igazából miért baj, hogy a Facebookon nem csak az igazi barátaink vannak?
Nem baj, teljesen rendben van az, amit csinálsz. Normális ember vagy, aki a célnak megfelelően, normálisan használ egy eszközt és nincs szociális fóbiád vagy undorod.
Akik szerint baj, igazából semmiféle értelmes érvet nem tudnak felhozni. Szimplán csak mantrázzák a saját dogmájukat, amiben semmiféle logikai felépítettség nincs.
Azt bírom, hogy általában olyan emberek verik a tamtamot hogy "minek 6-700 ismerős, inkább legyen 10 de az jó barát" akik nem túl népszerűek, és a kutya nem kíváncsi rájuk.
Ráadásul akárhogy szépítjük a dolgot, akinek 600 ismerőse van, annak biztos vannak barátai is, és többen állnak mellette ha szarban van. Míg aki népszerűtlen, magányos, azt első körben hagyja magára az a pár ismerőse is.
Félig egyetértek veled, de van olyan ismerősöm is, akire mindez nem igaz, sőt több is. Például apukám, de nála mondjuk az életkori tényező is bejátszhat. Van egy barátnőm is, aki alapból nem egy népszerűtlen valaki, de nem sokat fb-ozik. Mondjuk nem is szidja nyakra-főre.
Olvasnék szívesen véleményeket a kérdésben még, köszi a válaszokat.
Én egy rakat ismerősömnél bejelöltem, hogy nem akarom látni mit osztanak meg, mert folyamatosan hülyeségeket posztoltak, most meg két nap alatt is alig változik a falam mert nem jönnek új posztok :D
Sőt, a múltkor kiírta a facebook, hogy nincs mit megjeleníteni :)
De olyanok jelölnek ismerősnek, aki valamikor 25 évvel ezelőtt az óvodában csoporttársaim, akkor sem beszéltem vele egy szót sem, azóta sem... meg olyan, akivel ugyanannál a cégnél dolgoztunk, de 5 év alatt kb. kétszer köszöntem neki... az ilyeneket nem szoktam visszajelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!