Mi a véleményetek a cikkről? Én inkább az ilyen megkeseredett öregasszonyokat nem bírom, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.
#14 Akkor a Vajna meg egy felszínes vén szociopata, akinek szintén nem kell szerelem, hiszen ha Timike 20 kilóval kövérebb, vagy 20 évvel idősebb lenne, akkor mehetne a "levélíró" Gizi néni mellé mosóvízzel leöblíteni a sz.rt.
"Ewwwww ez a k...rva nem a lelki erényei miatt van ezzel a lógó heréjű vén ló mellett, szóval teleirkálom az internetet azzal, hogy mennyire lenézem ezt a nőt, miközben a vénember pedig státusz szimbólumnak rakta maga mellé az említett cédát"
Figyi.. Ugyanaz a kategória mindkettő. Kihasználják azt, amit a másik tud nyújtani, és ezzel Timike is rendben van, meg Andy is rendben van, csak a hozzád hasonlók nincsenek rendben.
Amúgy a levél tényleg nem valódi.
Szerintem ez a "beszámoló" nagyon jó! :)
Aki meg ebbe beleköt, főleg fiatalon, az milyen lesz idősebb korában? Ezen kéne elgondolkodni, rosszindulatú ostobák.
A kérdező meg dugja fel magának a kérdést, mert semmit sem értett meg belőle. Pszichológus elkélne neki! Köze nincs a mondatának az egészhez, azt se tudom hogy pattant ki a fejéből? Na persze tudom: nincs a fejében semmi.
Akinek az nem esett le, hogy a gyémánt fülbevalós történetet kifigurázza, miközben magyarországon (és főleg vidéken!) olyan írtózatosan mélyszegénység van, hogy ti azt el sem tudjátok képzelni, hát inkább szégyelljétek magatokat! Tök felszínesek vagytok, és gőzötök sincs a magyar valóságról..............
Amíg nektek az a legtontosabb, hogy holnap milyen ruhában villogjatok, meg milyen műkörmöt rakassatok fel tízenévesen, addig fingotok sincs a dolgok sötét oldaláról és mélyszegénységről. Pont az ilyen paraziták, mint Vajna. Ugye nem tudjátok mennyi pénzt zsebel be, és milyen kizárólagos jogai vannak??
Fingotok sincs, hogy is lenne, politikai eseményeket nem követitek, ha meg igen, az összes fideszes, vagy épp jobbikos ökör.
A cikk az trollkodásnak is gyenge, az a vicces ha az ilyeneket komolyan veszik.
A dögöljön meg a szomszéd tehene is típusú embereket nem kedvelem, akármilyen a koruk meg a nemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!