Miért baj az, ha egy nőnek szőrös a hónalja?
Jön a nyár,a fürdőruhákat és a topokat miért ne vehetnék fel a nők is szőrtelenítés nélkül? Sosem értettem.
18 éves koromig nem engedték,hogy szőrtelenítsek (így se szólt be senki),utána meg már nem láttam értelmét. De csináltam,mert társadalmilag "muszáj". De miért? Nekem nem tűnik se csúnyának,se gusztustalannak (a másé se).
"mert úgy tartja igényesnek és higiénikusnak"
Higiénikus az ember teste a mosakodástól lesz, és nem a szőrtelenítéstől. Ha nem mosod a hónaljadat napi rendszerességgel, hiába borotválod, büdös lesz.
Az igényesség meg egy fregoli fogalom, bármire rá lehet húzni. Van, akinél a szőrtelenítésnél kezdődik az igényesség, másnál meg a helyesírásnál.
Jól gondolod.
Egyáltalán nem baj.
Sőt, a nemi szerv szőrtelenítése is hülyeség.
Aki teszi, tegye, ha úgy jobban érzi magát.
A természetest kedvelem mindenben.
A hónaljszőrzet pont azért van, mert elvezeti az izzadtságot, nagyobb felületen párolog, gyorsabban szárad, így kevésbé pang és büdösödik. De jó, legyen igaza azoknak, akik szerint kevésbé büdös a borotvált hónalj, nyilván ők így tapasztalták.
De arra adjon valaki választ, hogy miért higiénikusabb egy szőrtelenített lábszár, vagy egy férfi mellkas? Kinek büdösödik a lábszára attól, ha nem borotválja?
Itt nem a férfi lábszáráról, hanem a nő hónaljáról van szó. Ami igenis igénytelen egy nagy szőrcsimbókkal alatta. Régen is az volt, most is az.
Én úgy tapasztaltam, hogy ha szőrös a hónaljam, állandóan nyirkos és izzadt, míg legyantázva dezodorral és hintőporral egész nap száraz. Ennyi. Komfortom kérdése, nem másé.
A büdösödés is természetes.
Különben miért is teremtett kéményt az ember fejébe?
Mert a dohányfüst ott szálljon ki?
Ezzel azt szerettem volna mondani, hogy ami természetes, az akár szaggal is jár természetes.
A természet nem hülye.
Most akkor ne fingjon senki, mert büdös?
Ez baromság. Már bocs.
A szőrtelenítést lehet borotválni, de a fingást kölnivel lehet ellenfújni?
A lényeg, hogy aki a természetest át szeretné változtatni, mert nem tetszik neki, azzal psziché gondok lehetnek.
Én magamon úgy vettem észre, hogy, ha nem borotálom le, ott gyorsabban izzadok le, ami önmagában is kellemetlen, főleg nyáron!
Nekem kellemesebb úgy, ha nincs ott, és ez a lábamra is igaz.
Amúgy, ha nem akarod, nem kell leborotválnod. De akkor ne is foglalkozz a negatív kommentekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!