Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek gyakran azt hiszik,...

Az emberek gyakran azt hiszik, hogy csak szórakozom velük, miért gondolkodnak sokan ilyen fekete-fehéren?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy sokan azt gondolják, hogy én nagyon okos vagyok, de folyton játszom a hülyét. A valóság pedig az ,hogy egész egyszerűen bizonyos dolgokban elképesztően béna vagyok, másban meg pont hogy kiválóan teljesítek. S hát ugye vannak akik elég fekete-fehéren gondolkodnak és szerintük csak okos meg hülye van azt kész. Azt kell rólam tudni, hogy nagyon ügyetlen vagyok és szétszórt, mindent elejtek, leverek, gyakori figyelmetlenség jellemző rám, ezért vannak olyan szituációk, amikből úgy jön le, mintha teljesen hülye lennék. Ugyanakkor viszont más területen, pl. logikai feladatokban, matematikában, kémiában meg maximálisan teljesítek. Illetve vannak jó befektetéseim, amikből szintén mindig nyereségesen jövök ki stb.,szval nem vagyok egy elveszett ember, csak hát ezek az elég összetett tulajdonságok miatt sokan azt hiszik, hogy a bénaságaim nem valódiak, csak szórakozom. Erre gondolom rá tesz egy lapáttal, hogy elég ironikus humorom van, szeretek viccelődni és néha ezért úgy jön le, hogy akkor is viccelek, amikor valójában szimplán ügyetlen vagyok.
2017. ápr. 21. 12:59
 1/1 Nyunya85 válasza:

Szerintem Te egy szuper ember lehetsz! :D

Nincs olyan, hogy vki tökéletes legyen mindenben. Te is olyan szerencsétlen lehetsz, mint én :D :D

Még nem érett meg Rád a környezeted, egyéniség vagy :)

2017. ápr. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!