Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknél mikor szokott kezdődn...

A nőknél mikor szokott kezdődni és meddig tart az a ciklus amikor könnyebben megsértődnek, meg mikor szokott kezdődni és meddig tart amikor jobban kívánják a szexet és van-e még vmi más időszak amikor megváltozik a viselkedésük?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4%

"A nőknél mikor szokott kezdődni és meddig tart az a ciklus amikor könnyebben megsértődnek"

Ez születésükkor kezdődik.

"mikor szokott kezdődni és meddig tart amikor jobban kívánják a szexet"

Általában akkor, amikor nagyon jól kinéző vagy gazdag pasihoz kerülnek közel. Addig tart, amíg nem találkoznak egy még jóképűbbel / még gazdagabbal.

"van-e még vmi más időszak amikor megváltozik a viselkedésük"

Pl. ha elszegényedsz. Vagy ha nem azt csinálod kérdezgetés nélkül, amit ők akarnak, mert akkor nem figyelsz rájuk. És persze akkor is, ha kérdés nélkül megcsinálod, amit akarnak, mert akkor papucs vagy.

2017. ápr. 20. 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,

vagy szépek és buták.

De ha szépek és okosak is egyben,

nem állnak szóba velem.

Ki érti ezt?

Ha érted ....

2017. ápr. 20. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem csak akkor nem akar veled szexelni valaki, ha direktben undorodik. A világon a legtöbb nő számára totál közömbös vagy, mégsem fognak veled ágyba bújni.

Döbbenet, nem?

2017. ápr. 20. 12:56
 14/16 anonim válasza:
59%

Menstruáció előtt 1-1,5 héttel kívánósabb, és előtte 1-2 nappal, + közben érzékenyebb.

Egyébként mindenkinél más.

Privátot nem kérek...

2017. ápr. 20. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mire fel ez a nagy felhajtás. Én baromira nyugodt vagyok, ha megjön. Még a házikat is megcsinálom, annyira. Jobban odafigyelek, egyszerűen nálam eznilyen nyugodtan zajlik le. De van az osztályunkban olyan lány, aki mindig a mensire fogja, hogy szar kedve van.. Hát én nálam pont ellenkezőleg van.
2017. ápr. 20. 21:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Értem, mire akarsz utalni és vicces is, de nem passzol rám a dolog.

2017. ápr. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!