Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az idegbeteg válaszolókat...

Az idegbeteg válaszolókat kerülik, de én most őket keresem?

Figyelt kérdés
pont ezért nem rakok fel itt kérdést,viszont rengetegártatlan kérdést olvastam amiben tényleg semmi provoklót nem találok akrhogy igyekszem,és az idegbeteg válaszolgatók hihetetlen képességgel bármibe bele tudnak kötni,kötözködni,és iszonyu módon szidni a kérdezőket.őket szeretném kérdezni,hogy tényleg azért feljárnak ide az oldalra?ez valami feszültséglevezetés?és hogy élnek a hétköznapokban,?boldogtalanok,?vagy sok a stressz?csak kiánsi lettem,nincs magánéletük,hogy itt kell keresni,és ha nem is segitdéget ad,akkor ilyenekre időt pazarolni,hogy beolvasson embereknek?ez egy hobbi?mert ez időbe kerül csak ezért megnézni kérdéseket,hogy nem is hasznos válaszadsra használja.ennyire sok az idejük?köszönöm.ha egy kérdés nem érdekel vagy nem tudo segiteni általában nem vlaszolok rá,nekem szerensére van saját életem,ritkán jövök ide de mindig ledöbbenek a válaszolóktól.
2017. ápr. 20. 06:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát az itt lévő emberekből komolyan mondom mesét lehetne írni. A nagypofájú 12 diplomás filozófustól a nyelvtannácin keresztül egészen a vérbeli tahóig minden van...

Írtátok hogy példa kéne tessék itt egy korábbi kérdésem amit én teljesen ártalmatlannak hittem aztán kiderült hogy még ezen is összelehet vitázni (Amúgy nem reklámozni akarom a kérdést mert már tudom a választ) https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8543443-..

És egyébként nem csak a kötekedéssel van baj hanem ezzel a lekezelő stílussal is amit elég sokan szeretnek produkálni.. A másik kedvencem az volt hogy kiírtam egy animés kérést. És teljesen ártatlan volt de mégis az első válasz nem a kérdésre válaszolt hanem hogy én mekkora egy életképtelen nyomorék animés vagyok... Oké hogy nem szereti az animét de attól mért kell belekötni a másikba csak azért mert ő olyan szórakozási formát választ amit az adott személy nem szeret... És számtalan ilyen van.

2017. ápr. 20. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:

13-as, ugyan mégis mi a probléma a linkelt válaszokkal? Semmi?

Azt vártam hogy egymás haját tépik minimum, erre ott van két embernek négy teljesen normális válasza. Ugyan nem értenek egyet, de miért is kellene mindig mindenkinek mindenben egyetértenie? Ha szerintetek ez példa arra amiről a kérdés szól, és ez probléma, hát akkor sajnos szólok, az a probléma inkább valahol bennetek bújkál :D

2017. ápr. 20. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Lekezelő stílusban kommunikálnak ez itt a baj...
2017. ápr. 20. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 20. 23:31
 15/16 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

én is tudok példát rögtön első válaszolók

2017. ápr. 21. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
@15 az a 40% -os komplett elmebeteg
2017. ápr. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!