Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg idegbeteg lennék?

Tényleg idegbeteg lennék?

Figyelt kérdés

Utàlom ha valaki horkol, szipog vagy nyög. Eszméletlenül fel lehet húzni ezzel. Ölni tudnék ilyenkor.

Mindenen elég hamar felkapom a vizet és agresszív leszek. Ha valakivel veszekszek elkezdek remegni és iszonyat gyűlölet és harag van bennem.

Rossz szokásom még, hogy mindig enyém kell legyen az utolsó szó. Ha nem az enyém úgy érzem legyőztek vagy megaláztak.

Mindezek mellett visszatérő depresszióm és ömbizalomhiànyom van.

Családtagjaim azt mondják őrült idegbeteg vagyok.

Szerintetek is? :(

17/L

2016. júl. 28. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Keress valami hobbit, lehetőleg valami keményebb dolgot (esetleg sport, de én mondjuk rappelni szoktam feszültséglevezetésképpen).

Vagy, ha ráérsz, akkor el is mehetsz szakemberhez, aki kicsit konkrétabb/hasznosabb dolgokat fog mondani, mint amiket itt kapsz.

2016. júl. 28. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szedj egy kis nyugtatot nehany honapig aztan majf meglatjuk hogy alakul:) de vigyazz nehogy tulzasba vidd!
2016. júl. 28. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Van rá sansz, hogy az vagy.
2016. júl. 28. 22:23
 4/6 anonim válasza:
Lehetséges.
2016. júl. 28. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így áll a helyzet én azt mondom, hogy foglalkozzál vele. Próbáld meg felkutatni,hogy mi indukálja benned ezt az alacsony tolerancia szintet. Először is alszol eleget? Mg B vitamin hiány is okozhatja.

Beszélj a szüleidnek róla, pszichológus segítségét kérheted.

2016. júl. 28. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kis gebasz biztos van az idegeiddel..
2016. júl. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!