Milyen tulajdonságotokat változtattátok meg, hagytatok fel vele? Mi ösztönzött a felhagyásra?

Felhagytam a rosszhiszeműséggel. Leszoktam a rossz szokásaimról. Olyanokkal barátkozom csak, akikkel jól érzem magam, és akik előbbre vihetnek az életben. Olyanokkal nem foglalkozom, akik csak visszahúznak.
A lelkiismeretem és a különböző hátrányok miatt változtam meg.

Nincs többé megfelelési kényszerem más emberek között. Régen volt, amit manapság egyenesen szánalmasnak tartok.
Ha pl egy zsúfolt helyen vagyok (pl vasútállomás, buszmegálló, stb), mindig hányingerem lesz tőle, hogy a többi ember a megfelelési kényszer rabja. Nem mernek megszólalni, tartják a tisztes távolságot egymástól, ha beszélnek akkor is csak halkan, ha örülnek és ugrálni lenne kedvük, akkor is fapofával ülnek a padon. Nevetséges.
Mi ösztönzött a változásra? Ennek a sok retardnak a látványa. Azóta az életszínvonalam is érdekes mód megnőtt. Ja, meg a minden évben 5-6x legalább beteg vagyok cucc is eltűnt. Mióta önmagam vagyok, valahogy bas**ik rá a testem, hogy beteg legyen. "Érdekes".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!