Létezik olyan, hogy valaki feltétel nélkül szeret valakit?
minden egészséges embernek van egy morális/erkölcsi határa, amit még tolerálni tud, szóval ezek alapján nincs.
Viszont vannak olyan (beteg) emberek, akiknek esetleg ez hiányzik, nem fogják fel a súlyát akár egy emberölésnek sem, az ilyenek akár képesek lehetnek rá.
Szóval.. létezik.
A szülő nem mindig szereti a gyermekét sajnos. A rossz emberek is tudnak szülni, nincs kivétel.
100% feltétel nélküli technikailag nincs, de azért aki igazán szeret valakit az kitart akkor is, ha nem rózsás a kapcsolat.
Szerintem létezik, bennem van ilyesmi és nem, nem gondolom, hogy naív vagyok. Ez inkább egyfajta elfogadás, mert tudom, hogy mennyire esendőek vagyunk mind. Iszonyatosan sok minden történik mindenkivel, annyira részletes, sokrétű a világunk... engem ez az egész lenyűgöz.
Ez nem azt jelenti, hogy a gyakorlatban mindenkivel hópofizok, meg hagyom magam kihasználni stb. Csak tudom, hogy senki sem véletlenül lesz olyan amilyen.
Azt gondolom, hogy valahol nagyon mélyen mind egyformák vagyunk. Ezért tudom szeretni (és őszintén sajnálni) az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!