A "cigány" megnevezés sértő?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap egy szórakozóhelyen azért vágtak szájba mert azt mertem mondani hogy a cigány nők de főleg a félcigány lányok hihetetlenül szépek. Az egyik "képviselőjük" úgymond, odalépett és felképelt. "Ki a cigány köcsög?" Vagy valami ilyesmit kérdezett. Előrebocsájtom hogy nem vagyok rasszista és eddig nem volt bajom a romákkal hisz a barátaim között is vannak.2017. ápr. 6. 21:40
11/19 anonim válasza:
és te csak néztél és nem építetted be az arcát a padlóba,így már a csicskája vagy
13/19 anonim válasza:
A cigányokról írtam évfolyamdolgozatot, szóval egy rakat könyvet elolvastam a témában, és az összes szerző teljesen természetesnek, és nem pejoratívnak tekintette ezt a kifejezést.
14/19 anonim válasza:
A "cigány" megnevezés nem sértő. A sértő az, hogy ez a gusztustalan, undorító faj a világon van.
15/19 anonim válasza:
#14:
Igaz, valamint az is, hogy egyes nem cigányok is átvedzik a viselkedésüket...
16/19 joe2016 válasza:
Igen sértő, nem szereti igy nevezni őket
Csak cigány mondhassa cigány, A magyar ember romát mondhat
17/19 anonim válasza:
Nem sértő, olyan mintha a német a magyart magyarnak hívja. Csak a cigány undorító faj ezzel tud a legegyszerűbben belédkötni. Az egyik osztálytársam is cigány, a tanárnak is neki akar menni, mert ő mobilozik órán, és ezért a tanár beírja a szaktanárit, erre azzal jön, hogy a cigány származása miatt írja be a szaktanárit. Általános iskolában is volt egy gyerek, ő is cigány volt, pont így viselkedett. Az ilyeneknek a börtönben a helye.
18/19 anonim válasza:
Szóval ha azt mondom hogy mocskos büdös cigány az baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!