Miért kezd el valaki vonzódni a rosszfiúkhoz/rosszlányokhoz?
Olyan partnerre gondolok, akik nyilvánvalóan tönkreteszi az illetőt, legyen az férfi vagy nő. Tudom, hogy sok tényezőtől függ, rossz szülők, stb.
Van barátnőm, akinek teljesen rendezett családi körülményei voltak, normális apakép, mégis link, gyökér alakkal jött össze, nyilván ebben benne volt az anyja tiltása is. Volt olyan férfi ismerősöm, aki nagyon kedves, helyes, értelmes ember létére belehabarodott egy (oké dögös) igazi vérszívó nőbe, aki csak kizsigerelte, de a férfi még a csúnya szakítás után is csak magában kereste a hibát és könyörgött a nőnek, fogadja vissza. Tehát mintha a rendes embereket levadásznák, nem tudok jobb szót.
Volt valakinek hasonló ismerősi körben, esetleg tapasztalat és mikor múlt el a rózsaszín köd?
Köszönöm a válaszokat!
1. mert egész életében elnyomták, ehhez van hozzászokva, így ilyen párt is választ magának
2. mert az illető kitűnően tud manipulálni
3. mert az illető jól néz ki
És természetesen ezek kombinációi.
Amúgy nekem is bejönnek a "rosszfiúk". Azért tettem idézőjelbe, mert itt nem az iskolázatlan drogos pszichopatára kell gondolni, hanem olyan típusú srácra, aki bátor, bevállalós, mer kiállni magáért, szívesen belemegy új, akár veszélyes dolgokba, nem fél megszegni a szabályokat, és ha kell, egy tucat embert is szétver. Mert a tyutyimutyi anyámasszony katonája típusú férfiak elég kevés embernek az esetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!