Ti is voltatok már úgy, hogy a sok helyesírási hiba láttán elfelejtettetek írni? :D
Figyelt kérdés
Alapból allergiás vagyok ezekre és kiég a szemem ha ilyeneket látok, de rengetegszer látom az "ijen" "ojan" "mien" "mijen" "milyért/mijért" (!!!!) szavakat hogy szó szerint beleégett az agyamba és bár egyből helyesen írom le a szót, de mégis van hogy elgondolkozok rajta. Viszont olyan is volt hogy elrontottam (de persze nem küldtem el egyből kitöröltem) és ez szerintem borzasztó. Komolyan hogy tudom ezeket kikerülni? Egyrészt fáj látni, másrészt félek hogy elfelejtek helyesen írni. Veletek nem volt még ilyen??2017. ápr. 4. 17:05
2/2 anonim válasza:
Én a milyent tévesztem el gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!