Ti mi alapján választotok háttérképet?
Laptopomom kb èvszak alapján valami oda illő tájkèp.
Telón mindig a páromról aktuálisan kedvenc kèpem.
Cèges gèpen vagy a cèges logó, vagy valami semleges, virág, kutya stb.
Ha ránézek egy képre, elfog egy hangulat. Persze nem minden vacak kép, csak amelyiket tudom kötni valamihez.
Gépemen ez a háttér másfél éve: [link]
Akkor kezdtem el Witcher 3-al játszani és valahogy nekem illett hozzá.
Mobilon gyakrabban cserélem, ott viszont a billentyűzár képernyőt váltogatom csak. Most Westworld-ös hátterem van, mert éppen arra vagyok rákattanva. Imádom a főcím zenét is.
Nekem teljesen változó, az absztrakt háttértől kezdve a városi látképig volt minden.
Itthoni gépemen most gém a téli évszaknak megfelelő tájképek vannak. Céges laptopon meg mikor mit állítok be, próbálok kreatívnak tűnni :D
Telefonon mindig valami semleges, általában gyári háttérkép van.
Laptopomon váltakoznak a képek, sok kép van Hollandiáról, de vannak játékokkal, sorozatokkal kapcsolatosak is.
Telefonon általában vagy az évszaknak függően vmi virág,téli táj,pillangó,őszi levelek, vagy ha saját kutyámról van egy jó fotó azt is berakom.
Jelenleg egy szép liliom.
Gépen pedig a két kutyánk ahol egymás mellett fekszenek.De általában itt is évszaktól függően választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!