Lányok ti mi alapján választotok legjobb barátnőt?
Egyáltalán nem... Ötödikben(illetve 8ban) a legjobb barátnő(i)m lett(ek), azóta tart, ehhez semmi köze...
Miért kérdezed?
nem a külső számít hanem hogy mennyire vagyunk el egymással. Nálunk például úgy van minél több baromságot kövesünk el
együtt ,mennyire tudunk megbízni egymásban és ,hogy ha nyakig szarban vagyunk kihúzzuk egymást.
Ha a legjobb barátnődet "választanod" kell, akkor az már rég nem barátnő, nemhogy legjobb barátnő. A barátság nem választás kérdése, hanem magától alakul ki két ember között, akik jól érzik magukat együtt és megértik egymást.
Szóval nem, a külső egyáltalán nem játszik szerepet. Szép is lenne, mondhatom, ha azt nézném, hogy néz ki a másik, ahelyett, hogy azt venném figyelembe, milyen ember! (@_@)
Pl. az én legjobb barátnőm nagyon alacsony és törékeny, vékony alkat, én pedig magasabb vagyok és nőiesen telt. Abszolút eltérő a külsőnk, mégis jóban vagyunk, mert egyformán gondolkozunk és hasonló dolgok érdekelnek minket.
Bevallom, elszomorít, hogy ilyen kérdést egyáltalán feltesz valaki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!