Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Hogy csábítsam el a...

Férfiak! Hogy csábítsam el a pasit?

Figyelt kérdés

Már annyi mindent olvasstam itt a neten,de kíváncsi vagyok ti mit írtok!

Azt hiszem tetszem neki,vagyis néha úgy veszem észre,néha nem.. már fogalnam sincs. Olyan ötleteket várok,amìvel elérhetem,hogy tetszem neki és merjen is kezdeményezni. Jah és nem vagyok túl bátor tipus :)

2017. márc. 30. 23:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert,nem vagyok biztos benne és amìg ez ìgy van,addig én nem szeretnék semmi olyan jelet adni amiből úgy gondolja,hogy tetszik. Azért,mert nem akarom,hogy ha nem tetszenèk neki akkor azt gondolja,hogy mit nézzem stb..
2017. márc. 31. 00:38
 12/22 anonim ***** válasza:
de megakaros szerezni?ha ő nem lép ,akkor neked kell,lehet nem mer,mert mint tudod legtöbb jo csajnak ugyis van vkije.hasonlo cipőben járok én is
2017. márc. 31. 00:41
 13/22 anonim ***** válasza:
ha vn facebookja jelöld be
2017. márc. 31. 00:42
 14/22 A kérdező kommentje:

Én nem kezdeményezek. :(

Neked is a munkatársad?

Már az ismerősöm.

2017. márc. 31. 00:45
 15/22 anonim ***** válasza:
nekem is a kolléganőm,de nekem más picit ,mi ősszevesztúnk valamin,azt hitem utál
2017. márc. 31. 00:46
 16/22 anonim ***** válasza:
ha néha ráirnál ,semmi kezdeményezés csak irsz neki hogy vagy stb
2017. márc. 31. 00:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Én először a körülményeket tisztáznám. Van valakim? Neki van valakije? Mennyire közeli kollégáról van szó arra az esetre, hogyha nem jól alakulnak a dolgok?

Ha pedig gyakorlatilag nincs kizáró ok, nyugodtan küldheted a jeleket.

A fb-n ráirkálás is jó. Like-old, dícsérd, ha új képet tesz fel ilyesmi. Nem kell feltétlen kikezdeni vele, csak hogy lássa, hogy figyelemmel kíséred. Ebből le fogja vágni, hogy mi a helyzet, ha meg nem , vagy nem akarja, akkor meg kár erőltetni:)

2017. márc. 31. 06:57
 18/22 anonim válasza:
Mit szeret csinálni szabadidejében? Hívd el pl kirándulni barátnőiddel vagy ilyesmi, az jó alkalom hogy sokat beszélgessetek, összerázódjatok stb ;)
2017. márc. 31. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

ha nem kockáztatsz akkor nem is győzhetsz.

Mi van akkor ha lepattint, vagy nem tetszel neki? elárulom, semmi. 2 napig bőgsz, meg sajnáltatod magad és megy az élet tovább.

2017. márc. 31. 17:49
 20/22 anonim ***** válasza:
miért nem irsz
2017. ápr. 1. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!