Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A sebesség hajszolása, egyfajt...

A sebesség hajszolása, egyfajta függőség is?

Figyelt kérdés

19 koromtól vezettem családi autóval, 22 éves koromra jött össze a saját autóra való, és ezzel egy időben jött ez a mánia, imponált hogy nem csak papíron jók a paraméterek, hanem a kormánynál is érezhető a gyengébből, erősebbe való átülés.

Közúton nem igazán tudok úgy menni ahogy épp szeretnék mert egyrészt ha tömött a két sáv, nem tudok előzni, de persze ha előttem nincsenek akkor megkönnyebbülök és tempósabbra veszem, de leginkább hegyekben szoktam gyorsan menni, mert kevesen vannak és elvétve tartanak fel.

De már érzem hogy többre vágyok, viszont autók esetében véges az anyagi része a dolognak, hisz én is dolgozok a pénzért, és nem tudnék 4-5 milliót autóra fordítani, belátható időn belül, de időközben pedig szeretnék még több erőt.

Egy erősebb motor beszerzésén gondolkodom, egyrészt azzal dugóban előzni is lehet, fürgébb, és hamar felmegy 200 fölé az óra, a nyomatékról nem beszélve ami lecsavarná a fejem, azzal tudnám kiegészíteni az autót, viszont belátom hogy ezzel csak fokozom a veszély helyzeteket, amikkel akkor nem foglalkozom.

2017. márc. 30. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen.

Adrenalin függőség.

Próbáld az extrém sportokat, azt is élvezni fogod.

2017. márc. 30. 23:03
 2/2 anonim ***** válasza:

1, Vannak aki szeretik feszegetni a határokat, de tudják hol az: ÁLLJ!.

2, Vannak akik nem tudják (csak azt hiszik tudják), hogy hol a határ az: ÁLLJ!

Rosszul hitték.

Ez nem "függőség". Rosszabb.

Ők a 3-masok, a nem sikeresek.

A tolókocsisok.

& úgy ismerhetők fel, hogy járókerettel is képesek már közlekedni.

Hova sorolnád magad?

2017. márc. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!