Mégis hogyan fogadjam el magam, ha mindenhol azt látom hallom, csak akkor valamire való egy nő, ha vékony?
Önbizalmam sosem volt.Tudom hogy fogynom kell.Több ember is mondja,olvasom,fogadd el magad,szeresd magad stb... ne azért fogyj hogy mások elfogadjanak bla..bla...
Sajnos én nem szeretem magam,aztán jön a kérdés másoktól:akkor hogyan szeressen más? Hát én nem tudom,de akkor amíg nem leszek x kg-val könnyebb addig marad a magány?Nem fogok kelleni senkinek?Vagy hogy van ez? 25L/160 cm/75kg (nagy mellek,örököltem,utálom őket...)Fogyás előtt nem is kell hogy elfogadjam magam,csak miután lement pl: 10kg?
Olvasgasd ezt a blogot:
A képek durvák, de különösen a régi bejegyzések között van néhány nagyon érdekes gondolata a fickónak.
Egyébként tény, ha folyamatosan panaszkodsz, elégedetlenkedsz, rosszul érzed magad a bőrödben, nem nagyon fog akarni melletted maradni senki. Vagy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, vagy sürgősen változtatsz magadon.
Én meg attól szenvedek, hogy nem találok egy gömbölyű, hatalmas mellű, normális, értelmes nőt!
Én nem tudok megkívánni egy vézna, deszka nőt. Ez meg az én tragédiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!