Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bipolárisok! Ti szerettek...

Bipolárisok! Ti szerettek ilyenek lenni?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Az orvos szerint az vagyok. Én meg gondolkodom rajta,vajon mi lehet az én mániám. A NŐ. Nőmániában szenvedek :D.
2017. márc. 30. 14:00
 2/5 anonim válasza:
0%
Nem.
2017. ápr. 9. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
24%

Mikor pörgök jó, szeretem hogy mintha emberfeletti képességeim és kitartásom lenne, nem fáradok el, nem vagyok éhes, stb. De a depresszió, az szörnyű. Bár az is rossz mikor annyira pörgök hogy nem tudok aludni, munkahelyen meg kimerült vagyok.

Onnan veszem észre hogy gond van, hogy az alvásom megborul. Normális esetben , mint a legtöbb ember, elálmosodom és elalszom. De amikor váltanak a szakaszok, nem érzek álmosságot, csak onnan veszem észre hogy aludni kéne hogy elkezdenek nagyon fura gondolataim lenni, néha enyhébb hallucinációkkal és betompul az agyam. A terapeuta azt mondja hogy a pörgés energiáját valahonnan elveszi a szervezet, és ilyenkor ez van.

Van egy gyógyszer ami elég jól segít a depresszión, beveszem, lenyugtat néhány óra alatt, de másnap olyan vagyok megint mint egy bespeedezett őrölt, bekapcsolja a hipomániás állapotot.

2017. ápr. 12. 01:41
 4/5 anonim válasza:
0%

Nem !

De ki gyógyulni nem lehet belőle ezért eggyütt kell élni vele

"Meg kell tanulni kezelni"

2020. okt. 1. 01:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a mániát mindennél jobban élvezem, a depressziót viszont mindig is gyűlöltem.

Ezeket a tüneteimet szeretem:

-Folyamatos boldogság

-Energikusság

-Izgatottság, nyugtalanság

-Nem tudok aludni

-Étvágycsökkenés (ez sajnos csak ritkán jelentkezik)

-Gondolatrohanások

-Világmegváltó gondolatok

-Ingerlékenység, hamar dühbe tudok jönni

-Folyamatos mozgáskényszer

-Kreativitás

Ezeket a tüneteimet gyűlölöm:

-Folyamatos szomorúság

-Nincs kedvem semmihez

-Az ég világon semmi nem érdekel

-Gyakran eszembe jutnak a rossz emlékeim

-Nagy étvágy, folyamatos zabálhatnék

-Hízás

A depressziós tüneteim közül egyedül azt szeretem, hogy mindig hamar el tudom sírni magam és rendszeresen órákon át is képes vagyok sírni. Számomra ez jó érzést ad.

Gyógyszert nem szedek a bipoláris zavaromra, mert nekem a gyógyszerek sokkal nagyobb szenvedést okoztak mindig, mint a betegségem bármelyik fázisa.

Az, hogy jó dolog-e számomra, hogy bipoláris vagyok, csak attól függ, hogy milyen fázisban vagyok éppen.

2022. máj. 15. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!